Elkaptam valami akármit, és nagyon csúnyán köhögök, és ég a légcsövem. Van valami jó ötletetek, bevált módszeretek köhögésre? Már a pocakom is kezd izomlázasan fájni tőle, arról nem beszélve, hogy alig tudok aludni.
Nekem is bevált a méz,meleg citromos tea.Ha lázas vagy keresd fel az orvosodat,inkább minthogy szenvedj,(szenvedjetek)Meg persze nem árt,ha megvizsgál nincs-e valami nagyobb baj.Inkább az orvos tanácsára,ha szükséges antibiotikum,minthogy még valami bajotok legyen.Nem ijesztgetni akarlak!A baba érdekében írom!
Gyógyulj meg hamar!Boldog babavárást!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Lázas nem vagyok, csak a köhögés meg légcső égés kerget az őrületbe.
Én a Sinupret cseppre esküszöm. Most is azzal kúráltam ki az egész családot.
Milyen betegség esetén alkalmazható a készítmény?
Alkalmazható az orrmelléküregek és a légutak heveny és idült gyulladásainak kezelésére. A hatóanyagok gyulladáscsökkentő, nyálkaoldó hatásúak, megkönnyítik a letapadt váladék felköhögését és kiürítését.
Szabad-e alkalmazni terhesség és szoptatás ideje alatt?
Kísérletes vizsgálatok és sok éves gyakorlati tapasztalat alapján a készítmény alkalmazása terhesség ideje alatt veszélytelen.
Mielőbbi gyógyulást!
Üdv: 8 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!