Végigcsinálta már valaki a "hagyom sírni, hogy megtanuljon egyedül aludni" módszert? Bevált?
1 hós a babám, nálunk is ugyan ez van. Én úgy csinálom, tisztába teszem, megetetem, majd cicin bealszik, s még ölben várok fél órát, hogy jó mélyen bealudjon, utánna teszem le, s akkor nem ébred fel!
Vettem szopi párnát, azon szoptatom, így nem kell tartanom, s nem fárad el a kezem. Jóformán egész nap azon fekszik az ölemben, s jókat alszik rajta.
én csináltam egy este és két délutáni alváskor. Javult a dolog. Egyedül alszik el nappal, este szopival. De éjjel többször felébred, mindig felveszem és szoptatom. Lassan én is megtanultam visszaaludni mindenik után. Amikor a módszerhez folyamodtam, az volt a baj, hogy alig aludt napi hat órát, gondoltam, ez nem elég, ebből nagyobb baj lesz, mint a sírásból. Azóta alszik eleget, nappal is, éjjel is.
egyébként ha ehhez folyamodsz, teljesen magabiztos légy, mert hanem érzi a te feszültségedet is, úgy nem fog menni. Haláli nyugalommal és szeretettel simogasd meg közben sokszor. Sok sikert!!!
Na, én kipróbáltam. Megetettem, megbüfiztettem és mikor 3 nagyot ásított betettem a kiságyba, megsimogattam, jó éjszakát kívántam és kimentem. Az ajtóból leskelődtem, 5 perc sírás után betettem füldugót, persze közben 2x bementem, mondtam, hogy itt van anya, de most aludni kell. 12 perc volt összesen, aztán nem bírta az anyai szívem továbbhallgatni. Kivettem, magamhoz szorítottam és elaludt a vállamon 2 perc alatt. :)
Most a saját ágyunkon altatom, evés-büfi után lefektetem, melléfekszem, de kartávolságra és altatót énekelek. Max 5 perc és elalszik. Szerintem a lényeg, hogy ő nagyon álmos legyen és érezze, hogy tántoríthatatlan vagy, viszont ott vagy neki, bármi történjen. Ezt a hetet rászánom így, a jövő héten meg uez a saját ágyában egy kedvenc rongyával. 7,5 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!