Mit csináljak? 39 hetes pocis vagyok és már vagy 3 hete úgy zsibbad mind a két kezem, hogy már szó szerint fáj és sehogy sem tudok feküdni és aludni. Van valami bevált módszer ez ellen?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 13:43
1/4 anonim válasza:
Vizes borogatás? Csak tipp.
A védőnő hátha tud rá valamit, legalábbis az enyémnek annyi praktikája van...
2/4 anonim válasza:
Nem vagy nagyon vizes? Szerintem a vízvisszatartástól van, nekem is volt, de csak az egyik karomban. Arra a legjobb a sószegény diéta és a sok folyadék, hogy a vesék beinduljanak és kivigyék a vizet. Gyümölcsnapot is tarthatsz, sószegény és filyadékdús.
3/4 anonim válasza:
Biztos a vizesedés miatt van. A barátnőmnek a krumplidiéta vált be. Reggel megfőzött egy adag krumplit, csak zöldfűszerekkel ízesítette (semmi só) és egész nap azt ette. Másnapra egy csomó víz kiment a szervezetéből.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi minden választ, megfogadom őket
2009. szept. 3. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!