Aki eleve túlsúlyos annak mennyi a "megengedett" hízás terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Túlsúlyos kismamik hány kg-val estetek teherbe és mennyivel mentetek szülni??Utána sikerült lefogyni???2011. márc. 24. 16:53
31/32 anonim válasza:
Ne törődj semmivel érezd jól magad és egyél azt annyit amit akarsz.Az a lényeg ha te jól érzed magad akkor a baba is.
32/32 anonim válasza:
Szia! Nekem az anyósom mindig azt mondja, hogyhozzáképest sehol nem vagyok. (27 hetesen +10 kg)Ő 45 kg-t szedett fel a párommal anno, közel 100 kg-mal ment szülni, de neki persze nem mondta az orvos, hogy max 10 kg az ideális, pedig ugyanahhoz az orvoshoz járok, akihez ő is járt. Engem meg már diétára fogott... Erről ennyit.
Én azt eszem, ami jól esik, és Neked is ezt tanácsolom. A szervezet jelez, mire van szüksége.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!