Nyáron-júliusban-szülö kismamák vannak? Hogy vagytok, Hogy fogják hivni a Manót?
Szia!Én julius végére várom a babót.Még pontosan nem tudjuk mi lesz,de szeretnénk,ha fiu lenne.Így a neve még nincs eldöntve,nem is gondolkodtunk rajta.2 keresztneve lesz az biztos.A lényeg,hogy egeszséges legyen!
Boldog babavárást!
Szia!
En is julius vegere vagyok kiirva. Mar tudjuk, hogy fiunk lessz es a neve Balazs.
En nagyon jol erzem magam, nem panaszkodom. Sajnos most eppen meg vagyok hulve, de ettol eltekintve minden a legnagyobb rendben es nagyon boldogok vagyunk a parommal.
Elosszor a 16-ik heten ereztem a babocam es most 18 hetesen mar egyre gyakrabban erzem a mocorgasat.
Boldog babavarast!!!
18 heteske
Szia!
Én júliús 24-re vagyok kiírva.
Még nem tudom a Pocaklakóm nemét, de ha kislány lesz, akkor a Lilien nevet szeretnénk.
Panaszom nincsen, néha fájdogál a derekam, ha sokat állok.
Te, hogy vagy?
Tudod már a Babó nevét?
Boldog babavárást Neked!
Tudod
Ezen az oldalon megtalálod.
Amúgy hogyan fáj a hasad?
Görcsöl vagy mintha meg akarna jönni, esetleg mikor mosdóda kell menni?
Csak azért kérdezem, mert néha nekem is "fáj".
Szia én juli 26-ra vagyok kiirva,néha már érzem a babot is.
Még nem tudjuk hogy fiu vagy lány lesz-e mert 2hét mulva megyünk uh-ra,reméljük nem lesz szégyelös.
Ha fiu akkor Bence,ha lány akkor Gréta lesz.
De a lényeg hogy egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!