Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fejfájásra szedhető algopirin?

Fejfájásra szedhető algopirin?

Figyelt kérdés

Tegnap egész nap fáj a fejem.Estére már annyira rossz volt hogy nem tudtam kinyitni még a szemem se.Bevettem egy algopirint.Lehet e baja ettől a babának?mert a tájékoztatón az volt h az első 3 és az utolsó 3 hónapban nem szedhető.Most ideges vagyok emiatt..

10 ketes kismama

2008. febr. 7. 08:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
utolsó válaszadó vagyok,babaneten meg most olvastam, hogy paracetamolt nem, de aalgopirint lehet szedni.Na most legyen okos az ember.Én már tényleg akkor nem tudom mi is van, mert nekem is több doki mondta a panadolt.
2008. febr. 7. 18:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia!Utolsó válaszadó vagyok,Most olvastam babaneten,hogy algoporint lehet de panadolt nem.Most akkor mi is van? Én már tényleg nem tudom.Nekem 3 doki javasolta a panadolt.
2008. febr. 7. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Valamiért nem teszik be a válaszomat, de már én is bizonytalan vagyok ,amit ajánlottam neked ellenkezőjét olvastam babaneten, pedig nekem doki mondta.Panadolt javasolt, én meg azt olvastam algopirint lehet.Most akkor mi is van?
2008. febr. 7. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Na csak sikerült:-))
2008. febr. 7. 18:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél be a terheség ideje alatt 2-3 szem fájdalomcsillapítót, mint hogy a saját fájdalmaid, és az arra termelődő kémiai anyagok terheljék a pocaklakót. A kérdésen csodálkoztam, mert unokatestvérem kisfia most lesz 10 hónapos, és emlékszem, hogy egész terhesség és szoptatás alatt csak Algopyrint szedhetett, az orvos mondta és írta fel. Cáfolnám viszont hogy minden fájdalomcsillapító vényköteles. Saridont és Aspirint pl. mindig vény nélkül veszem...
2008. febr. 10. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!