Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fejfájásra szedhető algopirin?

Fejfájásra szedhető algopirin?

Figyelt kérdés

Tegnap egész nap fáj a fejem.Estére már annyira rossz volt hogy nem tudtam kinyitni még a szemem se.Bevettem egy algopirint.Lehet e baja ettől a babának?mert a tájékoztatón az volt h az első 3 és az utolsó 3 hónapban nem szedhető.Most ideges vagyok emiatt..

10 ketes kismama

2008. febr. 7. 08:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%

az első 3 és az utolsó 3 hónapban NEM szabad szedni az algopirynt.

Van más amit lehet, de erről kérdezd meg az orvosodat, hogy mit ajánl neked.

2008. febr. 7. 08:48
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

Nyugodj meg, attol az egytol nem lesz semmi baj, de tobbet ne vegyel be. Sajnos meg valoszinuleg fog fajni a fejed, nekem is fajt tobbszor, de olyankor probalj meg lepihenni hatha az segit.

Kellemes babavarast!

2008. febr. 7. 09:14
 3/15 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak annyit hogy amit leirt azt ÉN is tudtam, de valószinű hogy este 10kor amikor már a falat kaparom nem hivom fel az orvosomat.Az ilyen válaszadók kiméljenek!
2008. febr. 7. 09:35
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Attól az egytől nem lesz baj. A patikában tudnak olyat ajánlani amit bevehetsz.
2008. febr. 7. 10:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajotok nem lesz tőle, ha nagyon muszáj vedd be nyugodtan! A dokim is ezt mondta.
2008. febr. 7. 10:30
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi nektek:D
2008. febr. 7. 10:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nemrégiben itt egészen komoly vélemény-ütköztetés folyt arról, hogy a terhesség alatt milyen fájdalom- és lázcsillapítókat lehet szedni. Ha érdekel, a kérdés valahogy a Panadollal függött össze - keress rá.

Voltaképpen 2 dolog miatt írok: 1. nekem is volt anno pont ugyanilyen, mint neked, éjszaka közepe, azt sem tudtam, mit csináljak, annyira fájt a fejem - bevettem egy fél Algopyrint, a fejfájásom elmúlt, és nem lett semmi bajunk. Szóval emiatt ne aggódj :) 2. Utána rákérdeztem a dokimnál, hogy ilyen esetekben mégis mi szedhető, és nekem azt mondta, hogy a terhesség alatt "paracetamol" tartalmú gyógyszereket lehet szedni. Ilyen pl. a Panadol is. Azóta tartok itthon egy levéllel, de szerencsére eddig nem kellett.

Rem tudtam segíteni, üdv.: 22 hetes kismami

2008. febr. 7. 11:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Szia!nekem a háziorvos azt mondta algopirynt lehet csak szedni,a nődoki is mondta bár hozzá tette csak ha nagyon muszály.A patikában nem mondanak semmit,mert minden ilyen gyógyszer vényköteles már.Nekem is volt vagy két olyan délutánom,hogy már szinte sírtam a fájdalomtól s hiába feküdtem le este aludni,szinte hánynom kellett a fájdalomtól,de kibírtam,nem vettem be,erre nem vagyok büszke ,de nem tudhatjuk mit okozhat.Én olyankor ha fáj a fejem csinálok egy kis gyümi teát és megpróbálok kikapcsolni sokszor segített már.amúgy ne idegeskedj emiatt a dolgon nem változtat,szerintem nem lesz baja a kicsinek,mert állítólag ez nem jut át a placentába,de ha teheted ne szedj semmit,inkább maszíroztasd meg a fejed a pároddal,hátha az segít.18hetes kismama
2008. febr. 7. 13:31
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
szia az én orvosom nem tanácsolta sőt... aspiryn plussz ct javasolt helyette
2008. febr. 7. 14:55
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Szia! Aspirint, Panadolt nem lehet az első 3 hónapban, Panadolt igen ha nagyon muszáj.Ha bevettél egy szemet, nem lesz semmi baj, egy szem nem a világ, de ha kell még bevenned, inkább panadolt.
2008. febr. 7. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!