Fejfájásra szedhető algopirin?
Tegnap egész nap fáj a fejem.Estére már annyira rossz volt hogy nem tudtam kinyitni még a szemem se.Bevettem egy algopirint.Lehet e baja ettől a babának?mert a tájékoztatón az volt h az első 3 és az utolsó 3 hónapban nem szedhető.Most ideges vagyok emiatt..
10 ketes kismama
az első 3 és az utolsó 3 hónapban NEM szabad szedni az algopirynt.
Van más amit lehet, de erről kérdezd meg az orvosodat, hogy mit ajánl neked.
Nyugodj meg, attol az egytol nem lesz semmi baj, de tobbet ne vegyel be. Sajnos meg valoszinuleg fog fajni a fejed, nekem is fajt tobbszor, de olyankor probalj meg lepihenni hatha az segit.
Kellemes babavarast!
Szia!
Nemrégiben itt egészen komoly vélemény-ütköztetés folyt arról, hogy a terhesség alatt milyen fájdalom- és lázcsillapítókat lehet szedni. Ha érdekel, a kérdés valahogy a Panadollal függött össze - keress rá.
Voltaképpen 2 dolog miatt írok: 1. nekem is volt anno pont ugyanilyen, mint neked, éjszaka közepe, azt sem tudtam, mit csináljak, annyira fájt a fejem - bevettem egy fél Algopyrint, a fejfájásom elmúlt, és nem lett semmi bajunk. Szóval emiatt ne aggódj :) 2. Utána rákérdeztem a dokimnál, hogy ilyen esetekben mégis mi szedhető, és nekem azt mondta, hogy a terhesség alatt "paracetamol" tartalmú gyógyszereket lehet szedni. Ilyen pl. a Panadol is. Azóta tartok itthon egy levéllel, de szerencsére eddig nem kellett.
Rem tudtam segíteni, üdv.: 22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!