Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most olvastam itt hogy a fiut...

Most olvastam itt hogy a fiut váro kismamák gyakori fejfájásra panaszkodnak valoban igaz?

Figyelt kérdés
valoban igy van vagy csak 1babona a sok közül minden esetre érdekel a fiut váró kismamik válasza. puszika boldog baba várást!
2011. júl. 6. 11:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem terhességem előtt gyakran fájt, alatta viszont soha.
2011. júl. 6. 11:07
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem sokat fájt, fiam lett
2011. júl. 6. 11:10
 3/17 anonim ***** válasza:
Nálam bejött, (most hallom először ezt amúgy). Lányommal nem fájt a fejem, fiaimmal nagyon sokszor, és nagyon fájt, viszont csak az első trimeszterben.
2011. júl. 6. 11:11
 4/17 anonim ***** válasza:
nem fájt többet mint a terhességem előtt
2011. júl. 6. 11:13
 5/17 anonim ***** válasza:
Amikor a fiammal voltam terhes az elso 3 honapban tobbszor volt migren szeru fejfajasom, ami korabban soha. Most megint terhes vagyok, nem tudom, hogy lany e vagy fiu, mert meg csak 6 hetes, de most nem faj a fejem egyaltalan.
2011. júl. 6. 11:15
 6/17 anonim ***** válasza:

Mostanában kicsit sok lett a babonás kérdés!:)

Na, én úgy néz ki fiút várok és igen, nekem szokott fájni a fejem. Barátnőm kislány várt és neki is.:)

Megállapítottuk,hogy valószínűleg a frontra reagálunk érzékenyebben terhesen!

2011. júl. 6. 11:17
 7/17 anonim ***** válasza:
Kisfiam van es nem fajt a fejem terhesen. Mondjuk elotte sem voltam fejfajos tipus. Csak olyankor faj a fejem ha nem iszom eleg vizet. Igy jelzi a szervezetem, hogy nem eleg a folyadek bevitelem. Megiszom egybol fel liter vizet es kutya bajom utanna. :)
2011. júl. 6. 11:22
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem sokat fáj a fejem és lányom lesz.

Ez is csak babona.

2011. júl. 6. 11:25
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem meg egyforma volt a lányommal és a fiammal. Alapból fejfájós vagyok, terhesség alatt mindig kevésbé fájt.
2011. júl. 6. 11:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem is sokat fáj, leginkábbra frontokra, legyen az hideg vagy meleg. Fiam lesz:) 21 hkm
2011. júl. 6. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!