Most olvastam itt hogy a fiut váro kismamák gyakori fejfájásra panaszkodnak valoban igaz?
Figyelt kérdés
valoban igy van vagy csak 1babona a sok közül minden esetre érdekel a fiut váró kismamik válasza. puszika boldog baba várást!2011. júl. 6. 11:04
11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! úgy tünik akkor ez is 1 babona vagy micsoda... egyébként nekem is fájt a fejem 12 hetes kormig de olyan szinten hogy majdem gyogyszer hez nyultam! a nemét még én sem tudom... üdv.14heteske
2011. júl. 6. 11:44
12/17 anonim válasza:
Nekem az első trimeszterben fájt mindössze kétszer, de akkor kegyetlenül lüktetett az agyam. Be is szereztem egy doboz Panadolt ilyen esetekre, de azóta se kellett felbontanom szerencsére. Fiam lesz.
28h km
13/17 A kérdező kommentje:
szivből gratula!!
2011. júl. 6. 12:02
14/17 anonim válasza:
Biztosan ez is csak babona, de nálam pont bejött (amúgy én is most hallom először). Kb. 4 hónapos koromig szinte állandóan fájt a fejem, még éjszaka is ha felébredtem...
15/17 anonim válasza:
Az első fiamnál szét robbant a fejem ez első hetekben, pedig nem vagyok fejfájós. A másodikkal egyáltalán nem fáj... Szóval szerintem babona...
16/17 A kérdező kommentje:
én is itt olvastm !! én is meglepödtem ... nektek is gratula!
2011. júl. 6. 13:08
17/17 anonim válasza:
sose fájt a fejem és kisfiam lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!