7 hetes vagyok, CRL 10 mm, petezsák viszont 53mm, ami 11 hetes terhességnek felel meg. Ilyenkor mi van?

Örülök, hogy minden rendben! A rosszullét rémes, tudom, de gondolj a végkifejletre! :))
Nekem épp ma 3 hete, hogy missed ab miatt megműtöttek, úgyhogy egyelőre az első mensit várom, nem bánnám, ha 28 napra megérkezne... Nagyon lassan megy az idő. :(
Majd írj!
Szia 2.! Ma voltam a dokimnál és minden rendben, annyira hihetetlen volt látni. 9.5 hetes vagyok, már van keze lába és csak úgy hadonászott a kezével és rúgkapált a lábaival:) Annyira szuper volt, és már 3 cm:)
Andy

Szívből örülök! Csak így tovább! :)
(2.= Jucus)
Szia! Minden rendben volt, igaz 33 hetesen elment a nyákdugóm és leszállt a hasam, koraszülést jósóltak, de kiírt napig húztam, okt. 12.-én született meg a kis drága, már elmúlt 10 hós, mászik feláll lépeget, nagyon huncut kiskrapek és imádjuk:)
Köszönöm az érdeklődést, aranyos vagy:)
Veletek mi történt azóta????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!