Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 mm-es petezsák hány hetes...

13 mm-es petezsák hány hetes terhességnek felel meg?

Figyelt kérdés
Szívhang nincs, és embrióról sem beszélt az orvosom.
2011. júl. 2. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
8-9 hetesnek. Sajnálom, ebből már baba nem lesz. :(
2011. júl. 2. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem 5 hetesen volt 13mm a petezsák, 2 mm az embrió, és látható volt a szív pulzálása.

De nem ritka, hogy ilyenkor még semmit nem látnak, ne aggódj. Például az unokatesóm most 5 hetes, és neki sem láttak semmit, 2 hét múlva kell visszamennie. Bár a petezsák méretét nem tudom.

12h km

2011. júl. 2. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

7-8 hetesen az embrió kb 13mm, nem a petezsák!!! Most elővettem a papírjaimat, 7 hetesen a petezsák (GS) 35mm volt, az embrió (CRL) 14 mm.

Ne hagyd magad megijeszteni, de természetesen csak az orvosod fog tudni diagnosztizálni.

Hány hetes vagy?

2011. júl. 2. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Előkerestem a papíromat! Uterusban egy szabályos petezsák,benne szikhólyag látható Átl.átm.: 16,3mm 5hét 4nap..azóta 34,hétbe vagyok.

amiről az első válaszoló beszélt az túlzás,akkor is voltam uh-án 9hét 5nap,Élő embrió crl.: 26,3mm

az én tippem max 5hetes terhesség lehet nálad.. de valamit biztos írt a leletedre,nem???

2011. júl. 2. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
5 hetesnek felel meg kb. Ilyen pici petezsákban, vagyis ilyen korai terhességben még nem látszik benne az embrió! És szívhang sincs, gondolom, visszahívott a dokid 2-3 héttel későbbre!??
2011. júl. 2. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

6 hetesen 10*15mm petezsák, szívhang sehol...de lassan szülni fogok:))))

Nyugi, kicsi a terhesség, azért nem lát semmit még. Az elsőnél szabályos petezsák, átlagos átmérője 20mm. Szívhang semmi, de ő is megszületett:)

2011. júl. 2. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
Nekem kb a 6. héten volt ekkora petezsák, nyugadoj meg ha nem láttak még embriót, nekem is később látták.
2011. júl. 4. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!