Mi a tapasztalat az olyan terhessegnel, amikor ures volt a petezsak es muszeresen kellett veget vetni a terhessegnek? Hogyan tovabb?
Ez egy un. genetikailag hibas terhesseg ( az embrio nelkuli terhesseg); 1000 terhessegbol 1 ilyen. Azok, akik egy ilyenen mennek keresztul 1 evig nem eshetnek teherbe, megfigyeles miatt, ami a HCG-re iranyul. Nem vagyok egeszsegugyben dolgozo, fogalmam sincs mi ez, de a szakoldalak ezt irjak. Az orvosomhoz egy het mulva kell menjek vissza.
Igenis kivancsi vagyok mindenkinek a joszandeku velemenyere, mert nagyon szeretnenk gyermeket.
Elore is koszonom.
Nekem 4 sikertelen terhességem volt, és egyszer sem volt embrió. Ennek ellenére 2-3 hónapot mondott a doki, és sikerült is mindig azonnal teherbe esnem. Végül elmentem kivizsgálásra és az derült ki, hogy lisztérzékeny vagyok. Elkezdtem a gluténmentes diétát és a fiam már 7 és fél hónapos:-)
Szóval nem ritka az embrió nélküliterhesség, azaz ahol üres a petezsák. Ez azt jelenti, hogy megállt a fejlődésben. Nálam azért, mert a szervezetem nem tudta hasznosítani a tápanyagokat, vitaminokat, amik szükségesek a baba fejlődéséhez.
Szerencsére egy sikertelen terhesség nem jelent semmi rosszat. Sokan vannak így. Bár a korai "vetélés" hátterében általában van vmi. Remélem, a második sikeres lesz!
Szió!
Szerintem is gyakoribb az ilyen, mint írtad, és 3 hónap múlva próbálozhattok...
Nekem is tavaly volt egy gen. hibás terhességem, abortusz, 3 hó várakozás, és utána lehetett újra.
Az más kérdés, hogy Én úgy féltem, hogy még fél év múlva is bőgtem, és nem mertem védekezés nélkül szexelni...lelkileg nehezebb szerintem...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!