49 mm-es petezsák hány hetes terhességnek felel meg? Nem találtam neten semmit, ahol választ kaphatnék!
Figyelt kérdés
Az uterus 65 mm, a CRL 16mm,petezsák 49mm.Ezek alapján minden oké lehet velünk? Terhességi kort nem írok,kíváncsi vagyok a hozzáértők esetleg mit mondanak!Bár a doki biztos mindent rendben talált,mert akkor szólt volna,de sehol nem találtam ekkora petezsákot ebben a korban mint az enyém... :S
Köszi a válaszokat.
2010. aug. 14. 17:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem ebben a terhességi korban már nem nagyon mérnek petezsákot, csak ülőmagasságot. Nekem CRL 15mm volt 8+4hetesen. Ez jó adat, mert tudom a peteérést. Ja, és itt még szikhólyagot mértek, ami 3,8mm. Petezsákot nem.
2/2 anonim válasza:
Nézd meg, itt ezt az ülőmagasságot a 8. hétre mondja, ami ugye 7hetes terhességet jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!