7 hetes vagyok, CRL 10 mm, petezsák viszont 53mm, ami 11 hetes terhességnek felel meg. Ilyenkor mi van?
Óh, te vagy az, aki válaszoltál nekem, hogy újra babád van... Vetélésről kérdeztem.
Nem tudok érdemben hozzászólni, sajnos, de nagyon szorítok neked! Esetleg, ha találok valamit a neten, megírom!
Szia!
Bocs, hogy belekotyogok, de, hogy mertél ilyen hamar teherbe esni missed ab után?
Nekem 3 hete volt, de én nem merek még, persze szerintem én se várom meg a 4 hónapot majd.
2. vaygok.
Mindenképp írj, hogy mi van veled!!
Sajnos neten semmi értelmeset nem találtam.
Talán ketten laktak a petezsákban, csak most már egy van! Más ötletem nincs...
Várom a fejleményeket!
Szia! Én most vagyok 10+4. Pont 2 hete voltam utoljára dokinál, amikor kapásból kiszúrta, hogy kb 2* annyi magzatvízben lubickol a drága, mint amennyi úgymond lenni szokott, vagyis hát a petezsák jóval nagyobb, mint az átlag. Nem tudta megmondani mi lehet az oka, csak hogy legfeljebb majd alaposabban vizsgál. Azt mondta nyugodjak meg, minden valószínűség szerint minden rendben lesz. Néha persze átfut rajtam a félsz. De reméljük tényleg nem lesz baj, nálatok se.
Ma voltam védőnőnél, ő azt mondta az, hogy nagyobb a petezsák ilyenkor még nem baj. Végülis a picurt illetően nálam is mindent rendben talált a doki...
2. vagyok.
Nagyon örülök!!! Csak így tovább! :)
Ehhez a kérdéshez bármikor írhatsz magatokról, én nagyon várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!