Mikortól jelentkeznek a rosszullétek? Baj ha nincs ilyesmi tünetem?
Figyelt kérdés
5+2 hetes kismama vagyok. Nem érzek semmi furcsát a mellérzékenységen kívül. Ez baj?
Aggódok, mert decemberben volt egy spontán vetélésem 6 hetesen.
Orvoshoz csak 28-ára kaptam időpontot.
2011. márc. 20. 19:58
11/13 anonim válasza:
Szia! Én nem voltam ilyen szerencsés, mint az előttem szólók. Rosszul voltam a 2. hótól a végéig és még szülés közben is hánytam. Az intenzitása a rosszulléteknek persze csökkent valamennyit, de nálam csak az 5. hó elejére lett vége a reggeli hányásoknak. A többi alakalmi meg megmaradt - sajnos. Kitartást!:)
12/13 anonim válasza:
Ne aggódj, az is teljesen normális, ha nem érzel semmit. Nekem durvábban a 8. héttől kezdődött.
13/13 anonim válasza:
Én a második babámat várom, és gyakorlatilag nekem is alig van bármi tünetem. Ez elég fura, mert az első fiammal már az elején állandóan rohantam pisilni, reggeltől-estig tartó hányingerem volt, borzasztó aluszékony voltam....stb. Elég fura ezután ez az állapot. Bár még csak 7 hetes vagyok, szóval változhat. Én meg amikor teherbe estem, szorulásom volt! Az elsőnél meg semmi bajom! Ez is változó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!