Zsanett83 kérdése:
19 hetes vagyok. Hátsó falon hipertrophiás méhizomzat jelentése? Köszönöm előre is.
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 14:20
1/2 anonim válasza:
Én meg testépítő vagyok. Az izom hipertrófia az izomnövekedést jelent. Ha edzünk és táplálkozunk, akkor az izom hipertrofizál. Valószínűleg azt jelentheti nálad is hogy izmosodott a méhfal. Ami sztem normális lehet ha terhes vagy, de ezt valami hozzáértöbb majd elmondja biztos.
2/2 anonim válasza:
Szia! megint az első vagyok.
Itt azt ovlashatod:
"Munkahipertrófia
Lehet élettani, fiziológiás, és lehet kóros, patológiás.
Élettaninak tekinthető a vázizmok túltengése sportolókban és olyan személyekben, akik nehéz fizikai munkát végeznek; a méhizomzat túltengése terhesség alatt; illetve bizonyos határokon belül a szívizom túltengése is, ugyancsak nehéz testi munkát végzőknél és sportolóknál."
Ezekszerint minden rendben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!