Most már biztos, hogy elvesztettem?
Szia!
Nekem 10 hetesen ment el a babám, majd rá egy évre újra terhes lettem, a dokim kérdés nélkül már a 6. héten felírta a gyógyszert. A leleteimen végig ott volt, hogy fenyegető vetélés..és most itt szunnyad mellettem a 14 hetes teljesen egészséges nagyfiam! Vedd be a gyógyszert nyugodtan..nekem amikor a 13. héten abba kellett hagyni olyan volt mintha a mentőövet vennék el a fuldoklótól :) Kitartás és pihenj sokat!
szia,
igaz a kérdésedhez nem tudok érdemben hozzá szólni, de már izgulok értetek én is és nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!! szedd a gyógyszert, feküdj és gondolkodj NAGYON POZITÍVAN!!!!! remélem, minden rendben lesz!!
Ági
Nagyon jól esnek a biztató szavak! Remélem nem lesz gond :) Pihizek a héten,de jövő héttől meló van (nem mondta az orvos,h teljes ágynyugalom)
2 hét múlva megyek vissza :) De meg van már az első képünk is:)
A gyógyszert meg most beszedem!
Én is tavaly igy voltam, véreztem pedig előtte voltam dokinál. Nagyon megijedtem mivel előtte két hónappal is igy kezdődött a spontán vesztésem. De adott Duphastont és másnap látta hogy rendben van a baba. Utána még többször barnáztam de most már itt van a kicsikém.
Minden jót neked is!! :)
Szia! Nagyon át tudom élni ezt hiszen nekem is volt vetélésen akár az elöttem szóloknak. Most decemberben megint állapotos lettem és kb 8 hetesen volt vérzésem (világos) és az orvos fel irta nekem az utrogestant illetve magnéziumot B6 ot. Sokat pihentem és persze nem éltem házas életet. Most minden rendben van (és rendben is lesz!!!), ma megyek UH-ra. 15+4 hetes vagyok. Fontos a pozitív hozzáállás, egyet értek az elöttem szólokkal.
Boldog babavárást isten legyen veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!