Most már biztos, hogy elvesztettem?
Nem szeretnélek keseríteni, de én biztos mennék a helyedbe ügyeletre, ha még vérezgetsz. Nekem is volt vetélésem, és így kezdődött, majd másnapra elöntött a vér és görcsölt a hasam rendesen. Nem ilyesztegetni szeretnélek, de ha időben mész, lehet kapsz rá gyógyszert és minden rendben lesz. Holnap attól még menj a saját dokidhoz, mond el mit mondtak ma. Ha normális az orvos megérti az aggodalmad.
Drukkolok!
Írj majd hogy mi volt.
elmentem az ügyeletre. 22-mm es grestatios gyűrű,benne szikhólyag. zárt méhszáj. 5 hetes a baba.
viszont a diagnozis: fenyegető vetélés
Nagyon drukkolok hogy ne legyen bajotok.Én is hasonló képen voltam csak ott nem volt vérzés,de nagyon hasító fájdalom volt a hasam aljánál és tudtam hogy ha nem pihenek elveszítem a babát.A fájdalom olyan erős volt hogy nem tudtam megmozdulni és nagyon féltem.Veletek vagyunk és izgulunk írd meg mi van veled veletek.
14 hónapos kisfiú anyukája
Szia!
Mindenféleképpen feküdj,tényleg csak akkor kelj fel ha nagyon muszáj!
Egy pici biztatás talán:Nekem folyamatosan ez volt a diagnózis!Fenyegető vetélés!Szinte nem volt olyan leletem amin ne szerepelt volna!ÉN is nagyon megijedtem,pedig nem volt rá okom...:(
Úgyhogy nyugi,ne idegeskedj rajta!Viszont tényleg pihenj!Az sosem árt!
A baba ott van,és ha akar ott is marad!
Üdv:36 hetes km
5 hetesen pecsételtem, alhasi fájdalommal.Kaptam utrogestant.12 hetesen fél tenyérnyi élénkpiros vér távozott.Rohantam az ügyeletre, ahol megállapították, hogy a babával minden ok, vérömleny nincs, nem tudják mitől lehet, fenyegető vetéléssel táppénz, magnézium, fekvés.
Később kiderült, hogy mélyen fekvő lepényem van, akkor mondták, hogy valószínű a lepényalakuláskor a méhszájnál pattant ér.
Most 37 hetes vagyok.Minden jót neked!Kívánom, maradjon, kapaszkodjon a picikéd!
Hála Égnek, hogy rendben vagy!!!!!!!!! :)
Ma azért mész a dokidhoz? Megírod, ha ír rá hormont? Meg ő mit mond, mitől lehetett a vérzés?
Hidd el, minden rendben is lesz! :)
Én is végig táppénen voltam, meg vagyok is, de mivel tényleg vigyáztam, így semmi baj nem lett.
Villámgyorsan született meg a 4 kilós babám, normál úton, 40. héten. Ügyesen szopizott, 1 év alatt egyszer volt náthás. Csak én vagyok progeszteron hiányos :)
Most a másodikkal is fenyegető vetélés a diagnózis, de belül érzem, hogy minden rendben vele. :)
A 22. héten voltam kórházban én is vérzéssel, akkor nekem nem tudták megmondani, mi okozta, de akkor s fekvés és magnézium volt a diagnózis. És bevált :)
tegnap 15:17 és 15:18-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!