Most már biztos, hogy elvesztettem?
Én most indulnék a helyedben az ügyeletre...
Nem várnék senkire és semmire.
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj
6 hetesen volt ugyan ez,csak éjszaka. Bementünk azonnal, mire odaértünk elmúlt. Az ügyeleten a doktornő közölte, nem tud vele mit kezdeni, és jobb lenne, ha magától kiürülne.És hogy ő nem feküdne a helyemben,ha akar, menjen! Nem esett jól. 4 hetet feküdtem, mire felszívódott a vérömleny, ami nagyobb volt mint a petezsák. Most 19 hetes, minden rendben van, nyoma sincs a vérömlenynek, nagyokat ficánkol a kislánykám :)))))
Remélem te is rendben leszel, feküdj, aztán menj el a dokidhoz, ő adhat Utrogestant, ami segíti a beágyazódást. Persze, ha elkezd megint vérezni, azonnal menj be!!!
Írj, mi lett!!
nagy meglepetés volt ez nekünk 4 év után... mi vagyunk világ legboldogabb emberei :( nekik csak valami ami elmegy, de nekem az egész életem :(
világos volt és nem sok :( nagyon remélem, hogy nem hagy itt minket :(
utolsó előtti vagyok:
Még reménykedj, hogy nem lesz semmi baj! Én is azt hittem, tuti elment, aztán mégse :)
a vetélés élénkpiros vér, görcsökkel
ha csak pecsételés, rózsaszín vagy barnásan, akkor valószínűleg nincs gáz!!! Feküdj, szedj magnéziumot és holnap menj be a dokihoz. E legfontosabb az ágynyugalom ilyenkor.
Nekem a lányommal (aki 1 éves múlt) és a mostani magzatommal is így volt, kaptam hormongyógyszert rá, és minden rendben lett.
19 hkm
utolsó vagyok
írj majd, mit mondott a doki!!! és tényleg FEKÜDJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!