Kinek hogy sikerült összehozni a babát? ( mi egy éve próbálkozunk de még nem jött össze)
Bocsi hogy ide irok, de irtam már régebben teherbeeséshez is, csak gondoltam ti hitelesebbek vagytok, mint azok akik csak pár hete, pár hónapja vagy éve próbálkoznak!
Ha lenne pár jó ötletetek, amik nálatok beváltak azt megköszönném!
Jó babavárást mindenkinek!
Szia.Mi sem próbáltunk ki semmilyen módszert, apuka nagyon szeretett volna babát és még csak alig 8hónapja voltunk egyutt mikor megfogant. December végén o azt mondta nem védekezik tovább, majd ha szeretném a babát akkor nem száll ki "végállomás" elott.Aztán január 21.én mondtam hogy ne szálljon ki, jojjon a baba, és jott is október 21én:)Nemsokára 4hónapos a kisfiunk:)
Légy nyugodt és élvezd az egyuttlétet, ne gondolj semmire:)Sok-sok sikert
Szia!
Nekem mind a kettő elsőre összejött... És úgy, hogy a páromnak meglepetésnek szántam, mert csak 2x Szexeltünk védekezés nélkül...
Szóval sikerült meglepnem...
Mi 2008. októberében határoztunk úgy, hogy nem védekezünk, ha jönni akar, akkor jöjjön a baba. Nem is görcsöltünk rá a dologra. A 2. alkalom után össze is jött, november elején fogant a bébi. :) Egyébként már hónapok óta itt vezettem a menstruációmat: [link]
Tudom ajánlani az oldalt, mert kiszámítja azokat a napokat, amikor összejöhet a baba. Mi a számított napok alatt csak két alkalommal voltunk együtt, pont azért, mert nem akartunk rágörcsölni, és reggeltől-estig szeretkezni (pláne, ha nincs éppen kedve az embernek) De az egyik alkalom "betalált" :)
Jó babavárást!
17 hetes
Szia!
Mi is elhatároztuk, hogy akarunk és a következő hónapban pozitivat teszteltem. Nem stresszeltem rajta, úgy voltam vele, hogy ha jön akkor jön, de ha még várat magára annak is biztos oka van. Jött is rögtön. :)
Hat mi 10 honapig probalkoztunk.
Nekem az ovulacios tesz bejott.
De ami a legfontosabb, hogy el kell lazulni es elvezni az eggyuttletet.
Nekunk egy gyertyafenyes romantikus este utann jott ossze!
Es most 17 hetes varandos boldog anyuka vagyok!
Az a legfontosabb, hogy ne gorcsoljetek, csak a jora gondoljatok es nagyon szeressetek egymast!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!