Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pont ma 14 napja próbálkozunk...

Pont ma 14 napja próbálkozunk a párommal összehozni egy babát. Volt peteérésem a ciklus.hu szerint. Tesztet még nem merek csinálni, mert szerintem még nem mutatná ki. vagy igen? Szerintetek van esélyem babára?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Természetesen van, a teszttel még kicsit várjál.A megtermékenyítés és az aktus rendszerint egy napra esik, 2-3 nap eltérés lehet a két időpont között.

A megtermékenyítéstől számítva minimum 7-8, de inkább 10-12 napnak kell eltelnie, hogy a terhességi tesztek képesek legyenek kimutatni a terhességet. Ha a menstruáció késik néhány napot, akkor az elvégzett terhességi teszt már szinte biztosan kimutatja a terhességet.

2010. máj. 27. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Én saját tapasztalatból azt mondom, hogy várd meg, amíg kimarad a menstruációd. Azért 14 nap nagyon kevés, persze összejöhet, miért ne. Én viszon azon szerencsés-szerencsétlenek közé tartozom, akinek másfél évet kellet várnia. Szerencsés vagyok, mert nekünk legalább sikerült. Szerencsétlen, mert másfél év alatt sikerült és közben rengeteg vizsgálaton, gyógyszerezésen túlestem, arról nem is beszélve, hogy állandóan tiszta ideg voltam, hogy miért pont nekünk nem sikerül.

Szóval én még várnék egy kicsit.

Sok sikert!

34 hetes kismama

2010. máj. 27. 10:52
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen. akkor megvárom amig a nem várt jön vagy sem:)
2010. máj. 27. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!