Kinek hogy sikerült összehozni a babát? ( mi egy éve próbálkozunk de még nem jött össze)
Bocsi hogy ide irok, de irtam már régebben teherbeeséshez is, csak gondoltam ti hitelesebbek vagytok, mint azok akik csak pár hete, pár hónapja vagy éve próbálkoznak!
Ha lenne pár jó ötletetek, amik nálatok beváltak azt megköszönném!
Jó babavárást mindenkinek!
Szia! Baleset ért, eltört a lábam, ez miatt kényszerfekvésre voltam ítélve, így sikerült: otthon voltam, nem erőltettem magam sem fizikailag, sem pedig agyilag nem ért stressz. Nem is agyaltam rajta akkor, meg is lepődtem, hogy siekrült :) Szóval szerintem arra a pár napra (a peteérés és az esetleges beágyazódás után) teljes ágy- vagy otthonnyugalom segíthet. Nekünk is majdnem 1 év után jött össze!
Sok sikert!
Én 2007 novemberben hagytam abba a gyógyszert és 2008 júliusban maradtam terhes. Igazából az a lényeg hogy nem szabad rágörcsölni és akkor összejön. De ha már ehy éve próbálkoztok akkor nem ártana kivizsgáltatni magatokat. Mondjuk én szeretkezés után mindig fekve maradtam legalább 30 percig, vagy gyertyaállást csináltam.
Sok sikert
Én júniusban hagytam abba a gyógyszer szedését és szeptemberben fogant a babánk. Nem vetettünk be trükköket, hogy mikor van peteérés, meg a hőmérőzéses dolog, vagy a gyertya. Én nem ezekben hiszek! Nem akartuk, hogy a babacsinálásról szóljon a szeretkezésünk! Szerintem is a legfontosabb az, hogy nyugodt legyél és ne stresszel azon, hogy mikor lesz már baba! Nagyon sok olyat hallottam, hogy nem jött össze, pedig már minden trükköt bevetettek és miután feladták, akkor sikerült!
Ne görcsölj rajta. Igazából az az egyik legjobb módszer, ha pl pár napra kiszakadsz a megszokott stresszes környezetből! Vagy az, amit már írtak, hogy pár nap otthon, vagy egy jó kis nyaralás!
Nekünk a nászút hozott sikert!
Minden jót!
25 hetes kismami
Nekünk is egyből összejött. Apuka nagyon akarta a babát, én meg úgy voltam vele, hogy ha összejön jó, de ha nem, az sem katasztrófa. Hát ez a gyerek jönni akart! :)
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!