Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha császárral szeretnék...

Ha császárral szeretnék szülni azt közölhetem az orvosommal, vagy ezt majd ö dönti el?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 07:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
08:26-os, én azt írtam, hogy így teremtett minket a jóisten. De azt is írtam, hogy az indokolt császárral egyet értek. Mi is majdnem ottmaradtunk... A fiamat a végén újra kellett éleszteni... És mikor megkérdeztem, miért nem császároztak előbb, az volt a válasz, hogy nem volt szabad műtő.
2009. febr. 17. 14:12
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Császár után is megkapja az anyuka a babát, ha nem altatva volt. Nekem legalábbis az összes ismerősöm megkapta (nem egy kórházban szültek).

Amúgy igaz, hogy a természet úgy teremtett minket, hogy meg tudjuk szülni a babánkat, de sok esetben életmentő a császár. Szóval elítélni nem lehet. Tudom, ti azt ítélitek el, aki direkt kéri, pedig lehetne természetes úton is. Pedig szerintem , ha már egy kismama fejében ez megfordul, akkor inkább császározzák is, mert nekik biztos nem lesz egy csoda a szülés, sem élmény. A baba meg nem tehet róla.

2009. febr. 17. 21:45
 23/24 anonim ***** válasza:

Sokan azt hiszik, könnyebb a császárosoknak. Én rendesen szültem, és valóban hatalmas nagy fájdalommal jár, de ha a felépülést nézzük, az a rendes szülésnél gyorsabban megy. A nővérem császáros volt, és nagyon sokáig tartott míg rendbejött, pedíg nincs nagy vágása. Sokáíg a babát alíg tudta felemelni, annyira fájt neki.

A félelmek oka az, hogy sok az előszeretettel megosztott "tapasztalat" a szülésekről, de biztos hogy nincs két egyforma. Lehet pont Te lennél az, aki 1 óra alatt túlvan az egészen. Akkor meg minek a felesleges műtét, és több hetes fájdalmas lábadozás. De azt mondom, tedd amit jónak látsz, illetve beszéld meg az orvosoddal is. Nem tudom, hogy a fájdalomcsillapítás terén mostanság mi a helyzet, de ezt is megbeszélheted vele.

2009. febr. 23. 14:33
 24/24 anonim ***** válasza:

A több hetes lábadozás: az első napok csak a fájdalmasak. Utána már jobb. 76 éves nagymamának volt hasi nagy vágása, ő is simán kibírta, gyorsan regenerálódott. Szerintem ez a könnyebb út, a babának meg sokkal kockázatmentesebb. Tudjátok mit mondanak az orvosok egymás között:

A császármetszés csak egy esetben jelent ockázatot, ha nem végzik el.

Hát ezt.Azét ezen lehet gondolkodni.

2010. szept. 12. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!