Ha császárral szeretnék szülni azt közölhetem az orvosommal, vagy ezt majd ö dönti el?
Közölheted a dokival, de ő dönti el!
Nekem is az a kérdésem, hogy mért akarsz úgy szülni?
Én az elsőt császárral, a másodikat simán szültem. Hidd el sokkal jobb rendesen szülni, sokkal nagyobb élmény maradt a számomra, pedig ezerszer jobban fájt! De akkor is azt mondom, ne akarj császárral szülni, ha nem muszáj!
én mindenhogy szültem már, és nekem a rendes szülés akkora nagy trauuma volt, hogy utána évekig nem is tudtam róla beszélni. szétszakadt mindenem, és még évekkel később is műtétre kellett járnom.
persze ettől függetlenül azt mondom hogy ki kell próbáli a rendes szülést is, mert nagyon jó a vége, és teljesen olyan érzés mindtha bedrogoztak volna.
egyébként a kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni,mert itt külföldön megcsinálják, ha kéred, de én úgy tudom magyarországon nem.
Kedves Kérdező,
Én csak támogatni akarlak, hogy ne félj a sok negatív választól. Én nem ítélem el és hidd sokan mások sem!Hisz senkinek semmi köze hozzá, Hozzád, kivéve a dokidnak. A császárszülés sosem ellenjavalt, míg hüvelyi néha igen! A lényeg, hogy lesz egy szép kisbabád!Ha Te inkább úgy vállalkoznál a gyermekvállalásra, hát próbáld úgy! Mindenki magával foglalkozzon és ne mások magánéletében vájkáljon.. Ebben az országban ennek sajnos nincs kulturája. Remélem találsz olyan helyet, ahol ezt el tudod rendezni, de igen, az lehet, hogy fizetned kell érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!