Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes vagyok és még...

14 hetes terhes vagyok és még mindig nagyon sokat hányok, émelygek, meddig fog még ez tartani?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen viselem ezt a terhességet,az első se volt kutya,de ez igazi rémálom.Reggeltől estig rosszul vagyok,hányok émelygek,ég a gyomrom de kegyetlenül.Hiába próbálom magam türtőztetni de gyakran elszakad a cérna.A Dedalon kúpot használom a hányásra,szedem a B6-ot,már próbálkoztam a háztartási keksszel,gyömbér keksztől rosszul vagyok,valaki segítsen!
2011. febr. 22. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt mondják addig van hányinger mig meg nem mozdul a baba, kb 20-ik hét. nekem nem volt hányingerem, de rettenetesen égett a gyomrom, arra szedtem Renni-t és piritost zabáltam. És kislányomnak olyan hosszu haja volt mikor megszületett, takarta hátul a nyakát. (álitolag azért égett a gyomrom).

Ja, és este készit magad mellé kenyeret és ahogy felébredsz edd meg. Komolyan.

2011. febr. 22. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 15 hét után múlt el,a 16 héten már megmozdult a pici.Lehet tényleg van összefüggés közötte.Ne aggódj nemsokára megkezdődnek a terhesség legcsodálatosabb hetei!
2011. febr. 22. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 14. hétig hánytam akkor éreztem mozogni először!Nekem az alma segitett vagy reggel egy kis hideg kóla!

2011. febr. 22. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem hánytam, de baromi hányingerem volt, főleg a 3. terhességnél. Én nem tudom mi az alapja a megmozdulásnak és a rosszullét megszűnésének, de nekem a 3.terhességnél a 15-16.hét között mozdult meg a kisfiam, és a 24.hétig rosszul voltam, hányingerem volt. Pont a cukorterhelés napjára múlt el:)

Ami nekem segített, az a szénsavas jó hideg kóla, fanta, canada dry. Nem egészséges, de a hányingert nagyon jól enyhítette. A keksztől, kenyértől csak romlott a helyzet. Sokat rágóztam, mentolos cukrot szopogattam (Mynthon). Volt, hogy a sajt segített, volt hogy a csoki, a paradicsomos kaják(krumpli, húsgombóc) pedig mindig.

Bár a 14.hétre szerintem már te is sokmindent kipróbáltál. Kitartás!!!

2011. febr. 22. 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!A hideg üdítőt kipróbálom csak félek nehogy kijöjjön az is.Már így is úgy nézek ki mint egy pöttyös labda a sok erőlködéstől kicsi véraláfutások jöttek ki az arcomon és a nyakamon.Köszönöm mindenkinek a választ még egyszer.Remélem tényleg nem tart sokáig és főleg ne a 24-ik hétig.
2011. febr. 22. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!