14 hetes terhes vagyok és még mindig nagyon sokat hányok, émelygek, meddig fog még ez tartani?
Azt mondják addig van hányinger mig meg nem mozdul a baba, kb 20-ik hét. nekem nem volt hányingerem, de rettenetesen égett a gyomrom, arra szedtem Renni-t és piritost zabáltam. És kislányomnak olyan hosszu haja volt mikor megszületett, takarta hátul a nyakát. (álitolag azért égett a gyomrom).
Ja, és este készit magad mellé kenyeret és ahogy felébredsz edd meg. Komolyan.
Szia!
Én a 14. hétig hánytam akkor éreztem mozogni először!Nekem az alma segitett vagy reggel egy kis hideg kóla!
Én nem hánytam, de baromi hányingerem volt, főleg a 3. terhességnél. Én nem tudom mi az alapja a megmozdulásnak és a rosszullét megszűnésének, de nekem a 3.terhességnél a 15-16.hét között mozdult meg a kisfiam, és a 24.hétig rosszul voltam, hányingerem volt. Pont a cukorterhelés napjára múlt el:)
Ami nekem segített, az a szénsavas jó hideg kóla, fanta, canada dry. Nem egészséges, de a hányingert nagyon jól enyhítette. A keksztől, kenyértől csak romlott a helyzet. Sokat rágóztam, mentolos cukrot szopogattam (Mynthon). Volt, hogy a sajt segített, volt hogy a csoki, a paradicsomos kaják(krumpli, húsgombóc) pedig mindig.
Bár a 14.hétre szerintem már te is sokmindent kipróbáltál. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!