Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kozeledve a szuleshez idegileg...

Kozeledve a szuleshez idegileg kiborulni az normalis?

Figyelt kérdés
nem sokam van mar hatra es hohullamjaim vannak kivagyok borulva mindenen sirnek kotekedek hanyinger utalok mindenkit ez normalis?Febr 20-ra vok kiirva!
2009. febr. 14. 19:17
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Anyira zavar minden a paromat nem birom elviselni meg ha megpuszil se pedig csokor rozsat hozott nekem ma de nem birom meg a jelenletet sem :( hulye vagyok
2009. febr. 14. 19:24
 2/14 anonim ***** válasza:
ugyan én még nem szültem...de szerintem normális...hidd el 2 hét múlva már boldog anyuka leszel :)
2009. febr. 14. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Biztos a hormonok.

Nekem is volt egy ilyen időszakom mert már nagyon meg akartam szülni, de már nem akarok a látogatási tilalom miatt. Nyugodtabb is vagyok. Sugallom a gyereknek, hogy ne akarjon még kijönni.:-/ Doki szerint is maradhat még mert minden oké bent.

Üdv

39heteske

2009. febr. 14. 19:37
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én március 16-ra vagyok kiírva de én is sokat idegeskedek és sírok. Félek a szüléstől, aggódok a baba miatt egészséges legyen, félek mi lesz ha haza jövünk, van ami még nincs meg azon idegelem magam. A párom meg próbál nyugtatni hogy van idő még na ez még jobban idegesít. Azt hittem csak én vagyok ennyire érzékeny, de ezek szerint ez ezzel jár nem tudom. :-(

Könnyű szülést kívánok!

36 hetes kismama

2009. febr. 14. 19:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia. Én is kivagyok ez miatt. én április 1 vagyok. De szerintem mindenkiben ott lakozik a félelem a nagy nap közeledtével.Minden rendben legyen a babával milyen anyukák leszünk és sok más kérdés van.
2009. febr. 14. 19:41
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
Februar 17re vagyok kiirva. Az elo faba is belekotnek neha. A pocakomat utalom mar...szornyu tudom, de nagyon faj a baba minden mozdulata. Mar ket napja is sirva fakadtam h en mar nem akarok terhes lenni. Ehhez persze meg tarsult egy kis korhaz jaras is...de gyermekem annyira jol erzi bent magat, hogy nem akar kijonni.
2009. febr. 14. 19:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Én 34 hetes vagyok, és én is iszonyatosan nehezen bírom. Folyamatosan a sírás kerülget, mindenkire haragszom, és állatira szenvedek a nagy hasamtól...Fáj a csípőm, a derekam, a lábam, és ráadásul 2 hetet kórházban voltam, szóval az a lelkivilágomra rátett még egy lapáttal.

Szerintem normális a terhesség végén ez a hangulatingadozás, azért lássuk be, nem könnyű terhesnek lenni....

2009. febr. 14. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat én mostanában szinte kikészülök a körülöttem levő emberektől,a páromnak néha neki tudnék menni,pedig csak kedveskedik velem. A csóktol is rosszul vagyok,teljesen hányingerem van.Remélem elmúlik,mert gáz lenne ha így maradna.

Üdv:35hetes pocis

2009. febr. 14. 20:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne keseregjetek lányok! Olyan frontok jönnek-mennek napok óta, hogy terhesség nélkül is megviseli az embert ehhez jönnek még a hormonok. Nem tehettek róla. Én 37 hetes vagyok és csodálom, hogy én ebből hozzátok képest semmit nem tapasztalok, pedig tegnap óta teljesen egyedül vagyok és még leszek is holnapig. A pocakomat én éjszaka szeretném letenni, engem az éjszakák viselnek meg nagyon. Nappal egész jól elvagyok. Sajnos nagyon sok az időváltozás és ez egy darabig így is lesz. Fel a fejjel, nem sokára nagyon fogunk örülni a kis jövevénynek!
2009. febr. 14. 20:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!En kivagyok az tuti!Az is baj ha a parom kimegy a nappaliba tvz-ni ha bejon akkor meg az a bajom,ha kartyazni felmegy akkor az a bajom szal minden bajom van meg egy ket aprosag hianyzik a babonak...en is kivoltam hogy hogyan veszem majd meg a cuccait de feleslegesen bogtem vegig mert a paromnak lett igaza,a vegen mindene meglett a babomnak!
2009. febr. 14. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!