Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap nagyon sírtam. Más is...

Tegnap nagyon sírtam. Más is szokott "kiborulni" a semmin? 24 hetes vagyok. Sírtam azon, hogy fogok én felnevelni egy gyereket, hisz még újszülöttet nem is tartottam a kezemben.

Figyelt kérdés

Azt sem tudom úgymond hogy mit kell csinálni egy gyerekkel...akkor azért sírtam mert egyre nagyobb leszek (eddig 5kiló de nem is érdekel és nem is látszik) és nagyon fehér a bőröm, de így még napozni sem nagyon ajánlott és nem érzem nőnek magam, pedig új a frizurám, 3 hetente járok a kozmetikusomhoz, csini ruhákat tudtam venni 1000-1500 Ft-ért. És egy hisztis pics@ lettem!!

Tehát nincs okom a sírásra, nem tudom mi válthatta ki. Veletek is volt ilyen "kiborulás"?

Pedig nagyon boldog vagyok hogy végre babát várok!

2009. jún. 18. 08:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit kell csinálni egy gyerekkel?Anyukád,barátnőd,anyósod biztosan szívesen segít.Én annak idején 19 évesen lettem anya.Senki segítségem nem volt,szó szerint.Sokat olvastam és nem tartottam cikinek a kórházban segítséget kérni és tanácsot a többi anyukától és a csecsemősöktől.(kórházi eltávozáskor is van egy "felvilágosítás".Viszont másrészről pedig,hidd el,jönni fog az a bizonyos anyai ösztön.16 kilót híztam és 6 hónap alatt lefogytam.5 kg,nem sok.Szép vagy,csini ruháid vannak,hamarosan anyuka leszel,csak a hormonjaid megtréfálnak egy kicsit.Nyugi,szerintem nagyon jó anyuka leszel.Ne sírdogálj!Hamarosan vége a "hormon túltengésnek".Sok boldogságot a babaváráshoz!Üdv.28/n
2009. jún. 18. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia én is 24 hetes vagyok és a héten tiszta hiszti voltam.Nyugi biztosan a hormonok okozzák.

Attól ne félj hogyan látod el a babát,csatlakozom az előttem szólóhoz:biztosan segíteni fognak illetve szerintem működni fog az ösztön.

Az 5 kg nagyon jó, én már nyolcnál tartok, pedig visszafogom magam.

Minden jót Neked.

2009. jún. 18. 09:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Józanul természetesen nem félek (csak egy kicsit) hogy nem fogok tudni semmit, hisz lesz segítségem. Biztos csak a hormonok játszanak velem...
2009. jún. 18. 09:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Mármint mielőtt félreértitek a józanul természetesen arra utal amikor nem sírok és természetesen nem arra hogy innék vagy ilyesmi!

Nagyon aranyosak vagytok. Remélem tudni fogok mindent, már nagyon várjuk a babát!

2009. jún. 18. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugi, tuti a hormonok. Én most 28 hetes vagyok, de egy hónappal ezelőtt én is ilyen voltam.Azon elsírtam magam, h a férjem hátrament a lovához és nem adott a kutyának inni.... szóval nyugi, tuti elmúlik :)
2009. jún. 18. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én legnagyobb kiborulásom oka az volt, hogy a párom a vacsorára elkészített vajas kenyér szélét nem kente meg vajjal.......szerinted???? :)

Nemhogy örültem volna, hogy Ő csinál nekem vacsit :)

A hormonok túltengése bizony kissé hisztissé és síróssá változtathatnak.

Ha megnyugtat, mi is az első babót várjuk és nekem sincs fogalmam sem arról, hogy mi lesz ha már 3-an leszünk.Milyen anya leszek és vajon el tudom -e látni a fiúnkat úgy, ahogyan szeretném.

De bízom abban, hogy a kezdeti nehézségek legyűrését követően - összhangban a babóval - talán már nem lesz olyan nehéz.

Sok sikert és ne aggódj, mert azt a babád is megérzi.

Üdv 38 hetes km

2009. jún. 18. 11:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Na igen, én azon is sírok ha a párom focizni megy, pedig mindig is járt focizni, és én mondom neki hogy most járjon sokat mert ha meglesz a baba akkor kevesebb ideje jut a sportra. Legalábbis az elején. Vagy épp azért sírok mert elfogyott a joghurt itthon... szőrnyű :)

Nagyon köszönöm Nektek is és kedves utolsó, gyors és könnyű szülést kívánok!

2009. jún. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!