Májusi újszülöttet mibe öltöztessek éjszakai alváshoz?
Figyelt kérdés
Írjátok le légyszi,tetőtől talpig részletesen! :)
MILYEN ANYAGÚ, RÖVID VAGY HOSSZÚ UJJÚ body, rugdalózó, hálózsák, takaró???
(panelban lakunk)
2010. febr. 20. 18:52
1/5 anonim válasza:
Jajj te! Ne stresszeld már túl ennyire. Öltöztetsd pizsamába, ha lerugja magáról a takarót akkor hálózsák. Nem kell befülleszteni a babát, ugyanazt érzi melegnek és hidegnek mint te...
2/5 anonim válasza:
Ez természetesen a hidegtől is függ. De pl ha nálatok 20 fok van, akkor adnék rá egy vékony rövidujjú badyt és egy melegebb hosszúujjú(plüss) rugdalózót, aminek talpa van, ebben az esetben zokni nem kell. Ha van nálatok 23-24 fok, akkor a hosszúujjú rugdalozó legyen vékony pamut. Mindkét esetben használható egy kicsit vastagabb pamut takaró, vagy hálózsák. Amúgy ezen nem kell aggódni. Te határozod meg, hogy mennyire lesz fázós. Tudodo ez olyan, hogy míg nálunk 28 fok volt 8panel), addig én megfagytam, ha valakinél csak 23 volt. Aztán mikor 20 fok volt nálunk (költözés-gázszámla), akkor meggebedtem a 24-ben. Minden megszokás kérdése.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tervezem, hogy pólyázni fogom és arra egy vékony takaró. A pólya alá meg egy vékonyabb rugit fogok rá adni.
4/5 anonim válasza:
én egy rugi(hosszúujjú,talpas) és egy vékonyabb takaró derékig.
5/5 fotucsok válasza:
Tavaly májusban szültem és dög meleg volt. Eleinte rövidujjú badi és egy vékony pamut rugi volt rajta, de hamar már csak egy badi maradt. Az ágyneműhuzatába egy nagy törölközőt kettéhajtva húztam, azzal takartam, de néha ráadtam egy vékony pamut hálózsákot is (kifejezetten nyári).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!