Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14-15hetes kismamák hogy vagytok?

14-15hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Ki,hogy érzi magát?
2009. febr. 14. 13:40
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Én nagyon jól vagyok a reggeli émelygést és a gyakori pisilést leszámítva.Első babámat várom és hétfőn leszek 14 hetes.Neked első baba?Van már pocid??Mesélj te is magadról.

Üdv

2009. febr. 14. 14:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia.Nekem is első baba:)csütörtökön leszek 15hetes.Néha én is émelygek.Szedem az elevitet:)Sztem majd most fog kezdeni nőni a pocim:)Pesti vagy?
2009. febr. 14. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én állandóan álmos vagyok és fáradt. Nekem jó nagy hasam van, mintha egy bálna lennék. Nem sajnálom, mert így legalább mindenkinek "mutogathatom" magam. Nekem is az első terhességem, 14 hetes leszek holnap és Szfvári vagyok.
2009. febr. 14. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én rengeteget pisilek,és fájdogál a hasam,elég sokat!

Nálam már az émelygős időszak szerencsére elmúlt.

A hasam már egész jól látszik!Hétfőn lépünk a 15-dik hétbe!

Minden jót!

2009. febr. 14. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 15 hetes.Nekem 3. baba és már mozog.:)Jó nagy a pocim is.Nagyon hamar elfáradok és szurkál a hasam.Sokat pisilek.
2009. febr. 14. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!