Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki nem szedd semmilyen...

Van aki nem szedd semmilyen vitamint terhesen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy van. Nem mindenki "engedheti meg" magának, bár ilyenkor az ember lánya igyekszik több gyümölcsöt, zöldséget és természetes vitamint enni. Van, aki elvi okokból nem szedi. (Én szedtem amúgy).
2011. febr. 14. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Elevitet szedtem az elején, de állandóan éhes voltam...így inkább abbahagytam. 4500 g, és 58 cm lett a kisfiam.

2011. febr. 14. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél nem szedtem semmilyen vitamint!Kisfiam 3880gramm és 57cm lett!
2011. febr. 14. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az orvos még külön ki is kötötte,hogy egészséges,fiatal nőnek(27 vagyok)nincs szüksége semmilyen vitaminra,ha eszik rendesen.Hát megfogadtam a tanácsát,de alapból ellenzem is a szintetikus vitaminokat.Eszem rendesen,gyümit is,főzelékeket,stb..Eddig minden rendben,baba szépen fejlődik,korának megfelelő súlyú.

27 hetes km

2011. febr. 14. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Én. Nem azért mert nem foglalkozom vele, hanem mert mindenfajta vitamintól (pl. multivitamin) elájulok, remegek, szóval kemény allergiás reakciót vált ki nálam.

Ettől függetlenül egészséges, gyönyörű kisfiam született, és most várjuk a kis tesót. A vérképem tökéletes, a vasam meg olyan mint egy férfinek a védőnőm szerint. El sem akarta hinni, mikor meglátta az értéket.

2011. febr. 15. 06:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Második terhességem a mostani,de az elsővel sem szedtem vitaminokat.Nekem is azt mondta a doki,h nagyon szép a vérképem,minden tökéletes,fiatal vagyok,nem ragaszkodik a vitaminszedéshez.Nem is szedtem,a fiam 4050 gr-mal,és 54centivel született.

Mostsem szedek semmit,viszont naponta vagy fél kiló-kiló mandarint,almát megeszek,folyamatosan kívánom... Igaz drágább,mintha vitamint szednék,de természetes vitaminforrások... Mostsincs semmi baj a vérképemmel,minden oké.

Szép napot.

35+5 hkm

2011. febr. 15. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!