8 hetes vagyok, de még nem szedek semmilyen vitamint. Mit kezdjek el? Terhesvitamint pl. Mindenképpen kell szedni?
A terhesvitamint ajánlott szedni, szerintem manapság nagyon sok kismama szedi, ártani nem árt, én már a kis drágám foganása előtt egy hónappal elkezdtem szedni, mert tudom magamról, hogy sajnos nem viszek be annyi vitamint a szervezetembe amennyit kellene, de agy a gyógyszerrel tudom pótolni és a babának is jó, ha már voltál dokinál, fogja ajánlani a magneb6 szedését ami szintén fontos, megnyugtatja az idegeket és lazítja a méhet,
Boldog babavárást,
35 hetes kismama:)
Szia! Én 9 hetesen kezdtem el szedni az Elevitet. Igen, szerintem mindenképpen kezdd el. Valaki már a teherbeesés előtt és még szülés után is szedi. Azért jó, mert olyan vitaminokat is tartalmaz, amit nem biztos, hogy egyébként beviszel a szervezetben. Boldog babavárást!
30 h km
Én Elevitet szedtem az elejétől kezdve. Van, aki azt mondja, attól nagy lesz a baba, és sokat hízol. A húgom össz-vissz 9 kilót szedett fel, amit szüléskor "leadott", a picije pedig 3100 g-mal jött a világra.
De van, aki a Gravidát ajánlja. Az egyik orvosnő ismerősöm is azt szedi, mivel rákészültek a babára.
A lényeg az, hogy ezekben össze van állítva minden olyan vitamin és ásványi anyag, amire neked és a bábak szüksége van.
Az is jó, ha te összeállítod, vagy összeállíttatod, hogy milyen vitaminokat, asványi anyagokat, nyomelemeket szedj.
Saját véleményem szerint: jó, ha azt már összerakták egy tablettába, és nem kell külön-külön szednem a benne lévő fontos anyagokat.
Elevitet és Gravidát vény nélkül kapsz a gyógysuertárakban.
egy 36 hetes kismami
Mivel nyar van es rengeteg gyumolcs zoldseg van amit be tudsz vinni a szervezetedbe nem annyira szugseges.
De rengeteg van amit elkezdhetsz ha akarsz.
A patikus vagy vedono szivesen segit ezekben.
Femibion 800-at javaslom!Abban minden benne van és nem okoz hányinger,szorulást stb.
Nem árt szedni!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!