Aki nem szed/szedett a terhessége alatt semmilyen vitamint, azzal minden rendben volt? Babával minden rendben?
Figyelt kérdés
Úgy értem sem folsavat, sem elevitet, sem magne b6-ot, stb...2010. szept. 21. 11:14
1/6 anonim válasza:
Én csak magnéziumot szedtem, vitaminokat nem. Minden rendben volt, 3300 gr, 55 cm-s fiam lett. Teljesen egészséges a kicsi.
2/6 anonim válasza:
Semmit sem szedtem, mert az orvosom nem javasolta. A vérképem tökéletes volt, a kislányom is normál súllyal, egészségesen született, már 2 éve és makk egészséges. Én inkább sok-sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejterméket ettem, az édességet meg hanyagoltam (nem tudtam megenni, mert égette a gyomromat). A Magne B6 nem lett volna rossz, mert eléggé keményedtem, de csak utólag hallottam, hogy azt lehet...
3/6 anonim válasza:
Nézd meg a mai felnőtteket :)
A mi anyáink közül egyik sem szedett semmit.
4/6 anonim válasza:
Semmi vitamint nem szedtem, normalisan etkeztem. A januart szinte vegigbetegeskedtem influenzaval, februar kozepen megszuletett a fiam kozel 4kiloval es 53cm-el. Minden rendben van vele, makk egeszseges.
5/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy Centrumot szedjek, mert abban minden megvan, ami kell. Amúgy azért mondta, mert a mai bolti zöldségekben, gyümölcsökben sajnos minimális a vitamin. Régen még jó volt, most már sajnos kevés. De azt is mondta, hogy ha otthon megtermelt gyümölcshöz, zöldséghez jutok, akkor néha kihagyhatom egészen nyugodtan, nem lesz semmi baj belőle.
6/6 anonim válasza:
Első babával én sem szedtem semmit,doki,és a védőnő is azt mondta,h jó a vérképem,nem muszáj terhesvitamint szednem. A fiam 41.héten,4050gr-mal,és 54 centivel született,egészségesen,2 éves,és több emberes apróság.... :)
Most várjuk a kistesót,15 hetes vagyok,C-vitamint szedek mindennap, kalcium pezsgőtabit,multivitamint,és magnéziumot néha.Eddig minden rendben,úgyhogy a terhes vitamin megint kimarad...
:)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!