Kihez kell mennem védőnőhöz? Egyártalán merre induljak?
Figyelt kérdés
Pénteken töltöm a 11.hetemet. Már 3x volt orvosnál(magán), Van papírom arról h van egy picibaba a testemben. De az orvosom azt mondta, h a 12.heti uh után elég felkeresnem a védőnőt, és akkor kapok kiskönyvet. Ez a terhesség már a 2.babám. De 6 éve amikor védőnő ügyben kószáltam, már nem emléxem h hogyan is volt. egyébként is másik utcába költöztünk, nem tudom hová kell mennem.
Kecskeméti vagyok.
Segítetek, h hogyan induljak el?
2009. febr. 11. 09:42
11/13 anonim válasza:
Az az utcabeosztás biztosan reális, mert nálunk is így van. Be van sorolva az utcák az egyes védőnőkhöz. Nálunk az sztk-ban van kifüggesztve a nőgyógyászati rendelő ajtajára.
Telefonálj, ne ess kétségbe! :))
12/13 anonim válasza:
Az a baj,hogy amíg orvost választhatsz addig védőnőt nem.Így ha te oda tartozol akihez a nagyobbal is tartoztál akkor sajna tettszik vagy sem menned kell hozzá.De mivel írtad,hogy költöztetek így lehet,hogy mákod van és kiestél a "kegyeiből"
13/13 anonim válasza:
Az mindegy, hogy hova jársz dokihoz. Én másik városba járok de ettől függetlenül a védőnő még ugyanaz marad. Azt nem lehet választani, ahhoz kell menni akihez területileg tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!