Most akkor melyik védőnőhöz kell menjek?
Ercsiben lakom,de nem akarom,hogy Ercsi-e nőgyógyász vizsgálgasson...a Battaihoz járok most is és nála is szeretnék szülni...
Olyat lehet,hogy a védőnőm Ercsi-e,de a nőgyógyászom Battai?
nőgyógyászhoz oda jársz, ahová akarsz
védőnőhöz Ercsibe kell menned, ha ott laksz
a kettő nem függ össze
A nőgyógyásznak semmi köze a védőnőhöz!
Orvoshoz mehetsz bárhova, de a védőnők a tényleges lakcím szerint veszik gondozásba a kismamákat. Képzeld csak el, mi lenne, ha bejelentett címek alapján lenne. Körbeutazhatnák a védőnők a fél országot sok esetben, mert nekik házhoz kell menni bizonyos időközönként :).
Első babám,ugyhogy az ilyenekkel még nem vagyok tisztában (ezért kérném egyeseket,hogy ne hurrogjanak le egyből,mert nem ezért irtam ki ezt a kérdést)
a többieknek köszönöm a válaszokat :)
Oda kell menni védőnőhöz, ahol ÉLETVITELSZERŰEN élsz, nem ahol a lakcímed van.
Tehát ha Ercsi az állandó lakcímed, de te ettől függetlenül akár Budapesten laksz, albérletben vagy barátnál, vagy akárhol, akkor is mehetsz a budapesti védőnőhöz.
Jó is lenne, ha oda kellene menni, ahová be vagy jelentve, én utazhatnék 250km-t miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!