Várhatok vele, vagy most menjek védőnőhöz?
Tegnap voltam ultrahangon,ahol már a szívhang is hallható volt,igy kaptam is egy papírt és mondta a doki,hogy ezzel keressem fel a védőnőt!Azonban kaptam még labor beutalót,és egy beutalót a II.számú klinikára is,hogy ott megmondják pontosan hány hetes terhes vagyok (a változó ciklusaim miatt,a doki is szaccolni tudott olyan 6-7 hetesnek)de ide majd csak két hét mulva kell menjek!
A párom külföldön dolgozik és eddig egyik ultrahangos vizsgálaton se volt ott,és szeretném ha most ott lenne.Tehát ő október 16-án jön haza,előtt megcsinálom a laboros vizsgálatot,és amikor már itthon van 17-ére kérek időpontot a klinikára és utána vele együtt elmegyek a védőnőhöz. Szerintetek ezt lehet igy csinálni?vagy muszáj most elmenjek?
Szia,én csak a 16. héten mentem el a védőnőhöz mert csak ő adhatta a beutalót az afp-re,előtte csak a magándokimhoz jártam.
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!