24. hétben vagyok, lehet hajat festeni? Egyártalán terhesség alatt lehet vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 14:18
1/6 anonim válasza:
Lehet festeni, max. más színű lesz a hajad. Nekem a szőke hajam bevörösödött. :) De szerencsémre jól állt. :)
Jól szellőző helyiségben fesd be, ne szagold sokáig.
"A terhesség alatti hajfestéssel kapcsolatban (és ugyanez érvényes például a műkörömre is) nem az a gond, hogy a felvitt festékanyag esetleg felszívódna, és így okozna károsodást, hanem az, hogy a festés időtartama alatt az oldószer gőzeit-gázait szívja be a kismama. Ezért, ha jól szellőző helyen történik a művelet, akkor különösebb baj nem származhat belőle."
Dr. Ács Nándor
2/6 anonim válasza:
Lehet. De ha ammóniás, nyisd ki az ablakot. Amúgy sem egészséges benyelni, de babával még inkább nem. Más probléma nincs.
3/6 anonim válasza:
3 éves a lányom, 3x festettem hajat a terhességem alatt. Borzasztóan néztem volna ki, ha nem teszem meg ...
Semmi baja sem lett, nyitott ablaknál csináltam mind3x. :)
4/6 anonim válasza:
Én ugyanúgy festettem, mint terhesség előtt, azaz havonta 1x, a lányom most lesz 17hónapos és semmi baja:) Nekem a fodrászom azt mondta(ő is festette a haját, náluk sem lett baj), hogy ezek a festékek már nem olyanok, mint régen.
5/6 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi, akkor már keresem is a szint:)))))
2011. szept. 30. 14:38
6/6 anonim válasza:
nagyon sok ammoniamentes festek vag mar, nem dragak, akkor a szag miatt se kell aggodnod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!