Kihez kell mennem védőnőhöz? Egyártalán merre induljak?
Pénteken töltöm a 11.hetemet. Már 3x volt orvosnál(magán), Van papírom arról h van egy picibaba a testemben. De az orvosom azt mondta, h a 12.heti uh után elég felkeresnem a védőnőt, és akkor kapok kiskönyvet. Ez a terhesség már a 2.babám. De 6 éve amikor védőnő ügyben kószáltam, már nem emléxem h hogyan is volt. egyébként is másik utcába költöztünk, nem tudom hová kell mennem.
Kecskeméti vagyok.
Segítetek, h hogyan induljak el?
nem vagyok kecskeméti, ennyit találtam Neked. Szerintem hívd fel valamelyiket vagy a terhesgondozót, csak meg tudják mondani, hogy hova tartozol.
Keresd ki a hozzád legközelebb eső védőnőt, hívd fel, majd ők segítenek a továbbiakban :-) Boldog babavárást!
Köszönöm szépen!
Még annyit, h az első gyermekemmel is 12.hét után mentem először. Beutalót vérvételre a magándokim ad, és a genetikai uh-ot is ő csinálja. Azt mondta ráérek 12.hét után védőnőt fölkeresni. Szerintem biztos tudja mit mond. Legfeljebb majd rá hivatkozok, h ő mondta...
Köszi csajok a segítséget!
Boldog babavárást!!!!
Az h körzetileg kihez tartozunk tudom, mármint a gyermekorvost illetően, de én átmentem egy másik orvoshoz, mert nagyon nem voltam megelégedve az kislányom dokijával. Átmentünk, így védőnő nem tudom ki lehet most. Kislányomat 9 hónaposan nézte meg utoljára az akihez akkor tartoztunk. Azóta semmi.....már 5 éves.
Úgy oda tuti nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!