Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kihez kell mennem védőnőhöz?...

Kihez kell mennem védőnőhöz? Egyártalán merre induljak?

Figyelt kérdés

Pénteken töltöm a 11.hetemet. Már 3x volt orvosnál(magán), Van papírom arról h van egy picibaba a testemben. De az orvosom azt mondta, h a 12.heti uh után elég felkeresnem a védőnőt, és akkor kapok kiskönyvet. Ez a terhesség már a 2.babám. De 6 éve amikor védőnő ügyben kószáltam, már nem emléxem h hogyan is volt. egyébként is másik utcába költöztünk, nem tudom hová kell mennem.

Kecskeméti vagyok.

Segítetek, h hogyan induljak el?

2009. febr. 11. 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk a 12.hét előtt kell menni, ez lehet a protokollban is. Az hogy hova, szerintem nézd meg a kecskeméti honlapot, elvileg ott ilyeneket meg lehet találni. Boldog babavárást!
2009. febr. 11. 09:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Interneten próbálj meg rákeresni vagy a háziorvosnak is tudni kéne. Egyébként itt nálunk egy épületben vannak a védőnők és a körzetek (az összes utca ami oda tartozik) meg ki vannak írva az ajtóra. Szóval ha tudod hol "tanyáznak" akkor menj el oda.
2009. febr. 11. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nem vagyok kecskeméti, ennyit találtam Neked. Szerintem hívd fel valamelyiket vagy a terhesgondozót, csak meg tudják mondani, hogy hova tartozol.

2009. febr. 11. 09:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Pontosan 11hét és 5 napos leszek amikor a dokihoz megyek uh-ra, ott megnézik azt a tarkóredőt vagy mit, és vérvétel. Másnap még nem töltöm be a 12.hetet. Csak 11hét 6nap. Ha akkor megyek az még jó? Mert akkor majd egyeztetek a dokimmal h kihez tartozom, hová menjek...stb. Ez így jó még?
2009. febr. 11. 09:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és én a 14.héten mentem. Azt mondták pont jókor jöttem.
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Menj be a legközelebbi védőnői tanácsadóba és ott kérdezd meg ki az illetékes a te lakóhelyed szerint.Menj oda ahol 6 éve voltál.Ott egészen biztosan útba igazítanak.Ha már van papírod ne halogasd tovább,mert menned kell laborba is 12 hetesen.Most csinálják meg a kombinált tesztet is.Még ma,de legkésőbb holnap keresd fel,nehogy kifussatok az időből.Boldog babavárást!
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Keresd ki a hozzád legközelebb eső védőnőt, hívd fel, majd ők segítenek a továbbiakban :-) Boldog babavárást!

2009. febr. 11. 09:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyermekorvosi rendelőben van védőnő, és az a tiéd, ahová körzetileg tartoztok. Mindenhol más a szokás: a miénk helyileg is ott van, de van egy rendelőintézet is, ahol meg több körzet védőnői vannak egy rakáson. Tehát ez még egy városon belül is eltérhet. A legegyszerűbb, ha felhívod azt a gyermekorvosi rendelőt, ahová tartozni fogtok (ennek az interneten elvileg utána lehet nézni), és ott megmondják, ki a védőnőd.
2009. febr. 11. 09:53
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Még annyit, h az első gyermekemmel is 12.hét után mentem először. Beutalót vérvételre a magándokim ad, és a genetikai uh-ot is ő csinálja. Azt mondta ráérek 12.hét után védőnőt fölkeresni. Szerintem biztos tudja mit mond. Legfeljebb majd rá hivatkozok, h ő mondta...

Köszi csajok a segítséget!

Boldog babavárást!!!!

2009. febr. 11. 09:54
 10/13 A kérdező kommentje:

Az h körzetileg kihez tartozunk tudom, mármint a gyermekorvost illetően, de én átmentem egy másik orvoshoz, mert nagyon nem voltam megelégedve az kislányom dokijával. Átmentünk, így védőnő nem tudom ki lehet most. Kislányomat 9 hónaposan nézte meg utoljára az akihez akkor tartoztunk. Azóta semmi.....már 5 éves.

Úgy oda tuti nem megyek.

2009. febr. 11. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!