Most mit tegyek? Elvetessem, vagy kockáztassak?
Császárral szültem alig egy éve.
Eddig gumióvszerrel védekeztünk a férjemmel, de mégis becsúszott egy újabb baba.
A doki az abortuszt javasolja, mert az az általános, hogy császár után három évet kell várni a következő babával, mert terhesség alatt szétnyílhat a heg, és abba a baba és az anya is belehal.
De nézem a kislányom ahogy alszik, és tudom, hogy egy másik ilyen szépség van a hasamban.
Továbbá anyagilag sem bírnánk.
(Én gyest kapok a férjem 100e keres és anyóséknál élünk egy 2+1es lakásban)
Tényleg nem tudom mit tegyek!
Az orvosod felfogása tényleg fura, és az, hogy édesanyádat is ő kezelte nem jelent semmit. Nekem ugyan nincs anyukám, már régen, de a legjobb barátnőmnek az édesanyja "pótanyuka" és barátnőm is ajánlotta azt az orvost akihez eddig jártam. Teljesen megbíztak benne, nagyon jó doki stb. Csak már ő is idős, és meglátszik a munkáján, az újabb dolgokkal nincs tisztában stb. Váltottam, lehet barátnőm kicsit meg is haragudott, persze nem mutatja.
És a másik, sok jó ember kis helyen is elfér, gondold meg jól, az első jó pár hónapban nem sok mindent kell az új babára költeni, hiszen az idősebbtől megörököl majd mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!