Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek milyen különleges...

Szerintetek milyen különleges nevet adjak a babának?

Figyelt kérdés

Nem kell, hogy NAGYON EXTRÉM legyen, de különleges nevet szeretnék adni a kisfiamnak, akinek a vezetékneve, egy olyan egyszerű és rövid, hogy 'Nagy'... Nem akarom, hogy az ország 1000000. Nagy Ádámja legyen, vagy Nagy Péter, vagy Nagy Gergő.... én is ismerek egy tucatot ezekből. Nem akarok én semmi falncosat, de értitek nem? Én csak szeretném, ha Ő is lenne legalább annyira egyedi, mint más átlagember...mint egy Kővágó András, vagy egy Szalai László...(ez jutott eszembe)

Köszi a segítséget!

2011. febr. 8. 14:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Nagy Zétény :) szerintem nagyon szép név...és aranyos a becézése is, Zéti :) boldog babavárást
2011. febr. 14. 09:53
 22/38 anonim ***** válasza:

/Gertrúd, Bernadett, Titanilla -ha mégis lány lenne :DDDD/

Konstantin, Konrád, Gerold

2011. febr. 14. 10:07
 23/38 anonim ***** válasza:
Armand
2011. febr. 14. 10:27
 24/38 anonim válasza:

Áron

most ez a legdivatosabb név:)

2011. febr. 14. 11:40
 25/38 anonim ***** válasza:
nekem az Előd név nagyon tetszik és számomra ez egy olyan név, ami ritka is, mégsem olyan, hogy meghallják az emberek és néznek egy nagyot, hogy mi?! szóval érted, mit akarok mondani. végül a kisfiam egy gyakoribb nevet kap majd, de neki ritkább a vezetékneve. a Nagyhoz valóban szerencsésebb ritka nevet választani, vagy ha nem, esetleg egy második keresztnevet.
2011. febr. 14. 12:10
 26/38 anonim ***** válasza:

12: 10 vagyok megint

most olvasom a kommentjeidet is. látom, hogy még az is jó lenne, ha magyar eredetű a név. ez is pont passzol :)

de a többiekét visszaolvasva, sok szép nevet irtak még, azt hiszem tudsz válogatni :)

2011. febr. 14. 12:12
 27/38 anonim ***** válasza:
Bertalan :-) (apukámat is így hívták, és ha fiam lesz, lehetséges, hogy ezt a nevet adjuk neki is)
2011. febr. 14. 14:14
 28/38 anonim ***** válasza:
Vencel, Benke (nem Bence), Zerind, Zénó.
2011. febr. 14. 14:28
 29/38 anonim ***** válasza:

Ármin

Aurél

Bertold

Zimány

Bende

Kolos

2011. febr. 14. 14:44
 30/38 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm asok különleges nevet ! Hihetetlen a 90% -a olyan név, amelyekről már mi is beszélgettünk a férjemmel, mint lehetséges befutók:-) Nagyon egyhúron pendülünk! Nagyon tetszik az Armand, Nimród, Ármin, Konrád, B betűsek is, de nem adnék Benedek fiam után Bende , Benke, Benett vagy Bence nevet, mert ezek a Benedek egyes változatai, vagyis olyan, mintha az Ő neve is ugyanaz lenne... Szóval várom a további tippeket, mert választani , ha muszáj ezekből már tudok, nagyon sok tetszik, de nem ért még egyik név kapcsán se a szívenütés! Hogy: Na!!! Ez az!! Ő lakik idebent! Lehet, hogy nem is fog eljönni ez az érzés (azt sajnálnám, mert legutóbb így volt), de még van időm, meg akarom adni az esélyt! :-)) Szóval ha még nem fogytatok ki teljesen, akkor segítsetek! :-)))Köszi mindenkinek! Esetleg van olyan, aki ilyen cipőben jár, ti milyen nevet adtatok a Nagy mellé?
2011. febr. 14. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!