Gyomorsav problema! Nalatok volt ilyen vagy en vagyok különleges eset?
35+2 hetes kismama vagyok.
Par hete megfigyeltem, hogyha ugyanazt eszem vacsorara amit delben feljön este a gyomorsavam. Tök mindegy milyen kaja. Szerintetek miert van ez? Volt valaki hasonloan?
Jo, tudom, ne egyem akkor, de pl. ha fogamra valo, elcsabulok es remenykedem, hiaba! :-(
Köszönöm a valaszokat!
A baba fentebb tolta a gyomrod azért van, nekem is ilyen tök mindegy mit eszem jön a sav( nem terhesen nincs ilyen problémám)Próbálj többször kevesebbet enni.
36 hetes kismama
Köszönöm valaszod!
Azt tudom :-)
De ez csak akkor fordul velem elö, ha ugyanazt eszem. Ha mas az ebed es a vacsora semmi bajom! :-) Na ezt add össze! :-))))))
Köszi! :-) rajtam nem segit, külföldön elek! Amugy ittam valami savlekötöt, most varom a hatasat! :-) az is hogy nez ki, basszus, leirjam? :-)))))
Mint az "apatej"! Szépen megfogalmazva! De legalabb az ize mentas! :-))))))
"Mint az "apatej"! Szépen megfogalmazva"
Ezt szuszpenziónak hívják.Így hat a leggyorsabban és bevonja a nyelőcsövet, gyomrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!