Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek milyen különleges...

Szerintetek milyen különleges nevet adjak a babának?

Figyelt kérdés

Nem kell, hogy NAGYON EXTRÉM legyen, de különleges nevet szeretnék adni a kisfiamnak, akinek a vezetékneve, egy olyan egyszerű és rövid, hogy 'Nagy'... Nem akarom, hogy az ország 1000000. Nagy Ádámja legyen, vagy Nagy Péter, vagy Nagy Gergő.... én is ismerek egy tucatot ezekből. Nem akarok én semmi falncosat, de értitek nem? Én csak szeretném, ha Ő is lenne legalább annyira egyedi, mint más átlagember...mint egy Kővágó András, vagy egy Szalai László...(ez jutott eszembe)

Köszi a segítséget!

2011. febr. 8. 14:40
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
10%
Benett, Berton, Bende. Nem tudom miért csak B betűsek jutottak eszembe, de mostanában ezek tetszenek :)
2011. febr. 8. 14:42
 2/38 anonim ***** válasza:

Nagy Borisz?

Nagy Ivó :D ?

Nagy Ilián?

Nagy Flórián?

3/38 anonim ***** válasza:
Kristóf, Olivér, Áron, Barnabás, Zsombor
 4/38 anonim ***** válasza:
43%

Nemzetiségi nevek?

a horvát nevek tök szépek Dusán Zorán meg még millió

nézd át a listát a kérhető nevekről.

én se adnék tömeg keresztnevet a tömeg vezetéknév után.ebben egyetértünk.

lehet Alex ami sándor ugyebár.

lehet Ruben.

a latin - carlos meg a kisebbség által választott sorozat ihlette nevektől óvakodj csak kétségtelenül egyedi lenne de nagyon ciki.

Gratulálok a babához Ügyesek legyetek biztos szép nevet kap majd!

5/38 A kérdező kommentje:
Hát ez tök érdekes! Az első fiam Benedek! És köszi a választ!
2011. febr. 8. 14:43
 6/38 anonim ***** válasza:

Én a helyedben két keresztnevet adnék, így máris kisebb lenne az esély, hogy a hivatalokban, iskolában összetévesszék másokkal.

Nekem ezek jutottak eszembe (szerintem nem flancosak, bár ha különlegeset akarsz, az többnyire flancos is. Persze ízlése válogatja):

Vilmos, Ambrus, Olivér, Nikodémus, Nándor

2011. febr. 8. 14:43
 7/38 A kérdező kommentje:
Ez az első válaszolónak szólt, csak közben ennyien írtak???? Nagyon köszönöm a segítségeket. És várom a továbbiakat! Kisebbségi nevet nem szívesen adnék egy ilyen magyar vezetéknév után.:-)) Valami szép, ősi magyar név? A Zsombor már az elsőnél is nagyon tetszett, de szerintem mostanában, nemcsak a Nagy mellé, hanem minden mellé ezt a nevet adják. Legalább 5 van a játszótéren... :-)
2011. febr. 8. 14:45
 8/38 A kérdező kommentje:
Nagy Vilmos? Wow! Ez nagyon tetszik! Most hirtelen, eddig is találkoztam már vele, de nem érintett meg, viszont most nagyon! Jók vagytok csajok!
2011. febr. 8. 14:47
 9/38 A kérdező kommentje:
A Barnabás is feljött régebben, tetszik. Nagyon testzik az Áron is, ez is feljött, de NagyÁron???? :-))
2011. febr. 8. 14:50
 10/38 A kérdező kommentje:
Pont akkora poén, mint a NagyIvó, vagy NagyAlma. Nagy Ajándék???? :-)))) Persze nem lányneveket gyűjtünk bocsi, csak nem bírtam kihagyni...!
2011. febr. 8. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!