Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek milyen különleges...

Szerintetek milyen különleges nevet adjak a babának?

Figyelt kérdés

Nem kell, hogy NAGYON EXTRÉM legyen, de különleges nevet szeretnék adni a kisfiamnak, akinek a vezetékneve, egy olyan egyszerű és rövid, hogy 'Nagy'... Nem akarom, hogy az ország 1000000. Nagy Ádámja legyen, vagy Nagy Péter, vagy Nagy Gergő.... én is ismerek egy tucatot ezekből. Nem akarok én semmi falncosat, de értitek nem? Én csak szeretném, ha Ő is lenne legalább annyira egyedi, mint más átlagember...mint egy Kővágó András, vagy egy Szalai László...(ez jutott eszembe)

Köszi a segítséget!

2011. febr. 8. 14:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Boldizsár,Csongor.
2011. febr. 8. 14:53
 12/38 anonim ***** válasza:
Ágoston, Boldizsár, Vendel, Demeter
2011. febr. 8. 14:53
 13/38 anonim ***** válasza:
Nagy Adrián
2011. febr. 8. 15:12
 14/38 anonim ***** válasza:
Benjámin, Gusztáv, Oszkár
2011. febr. 8. 15:20
 15/38 anonim ***** válasza:
63%
A Vilmos is szép, vagy Vendel, Vince, Lőrinc, Géza, Miklós, Mihály. Ezekből a nevekből most nem sok van, mégis mindenki tudja, hogy ez egy normális név :) Nem úgy, mint a Felhő, Eső és társai... Szerintem ilyen régi, hagyományos névvel nagyon egyedi lesz, nem lesz belőle 5 a játszótéren ;)
2011. febr. 8. 17:07
 16/38 anonim ***** válasza:

Nagy Nimród

Nagy Bendegúz

Nagy Hunor

Nagy Milán

2011. febr. 8. 17:33
 17/38 anonim ***** válasza:
Larion?
2011. febr. 8. 19:45
 18/38 anonim ***** válasza:

Nagy Ábel

---Raul

---Medárd

---Belián

2011. febr. 9. 20:27
 19/38 anonim ***** válasza:

Szia.

A mi vezeték nevünk is Nagy.Az első kisfiam Zsombor,a másodikat húsvétra várjuk és Zétény lesz a neve.Nagyon sokat gondolkodtunk,de ez lett a nyerő és egyre jobban beleszerettem,mióta így hívom a pocakban.:)

2011. febr. 9. 20:43
 20/38 anonim ***** válasza:
Én mindenképp három szótagos nevet választanék a Nagy vezetéknév mellé, pl. Barnabás, Flórián, Bertalan, Bendegúz
2011. febr. 14. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!