Mivel kened, kented magad, hogy ne repedjen szét a pocakod?
2 gyerekem van és szintén mindent magamra kentem kb:)) Drágábbat olcsóbbat ,nem is híztam sokat nem nőtt hatalmasra a hasam (mert magas vagyok amúgy is) és mégis tiszta csík lettem az első babával. A másodikkal már nem de akkor ugy
Szerintem is genetika, és engem is nagyon zavar soha életemben nem vehetek fel többet bikinit pedig fiatal vagyok. És idegesítő mert hiába tornázok, diétázok visszanyertem az alakom, sportos vagyok, ezzel már nem tudok mit csinálni :(
kedves első, a dm-es baba masszázs krém neked is büdös vagy csak én vettem le rosszat a polcról? bár nem kifejezetten büdösnek mondanám, de van valami furcsa bukéja. a tiednek nem?
amúgy használom még mellette a milupa srtia elleni krémét, annak isteni babaillata van, viszont nagyon sűrű, alig tudom elkenni. Nekem mondjuk még elég sokára derül ki, hogy használtak-e, de még én is keresem az igazit.
azt mondják a mandulaolajos cuccok nagyon jók erre, de ilyennel még nem találkoztam sehol.
Nem a krémtől függ.
Én Babylove (DM) olajjal kenegettem, egy szem csíkom nem volt, de szerintem ez nem az olajnak köszönhető.
Védőnőm szerint egy jó zsíros testápoló krém is elegendő.
Én napközben a Primavera bioterhességi olajjal kentem, este pedig a Milupa krémmel.....
Nagyon nagy hasam volt, nem lettem csíkos, most a másodikat várom remélem most sem leszek zebrás.. :D
Aki az elsőnél nem csíkosodott, az ha odafigyel a másodiknál sem fog??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!