3. babánál mikor kezdett látszódni a pocakod? Esetleg fénykép?
Szia!
Nekem már 8-9 hetesen látszott és nem a puffadás miatt volt nagyobb.
Most 16 hetesen már 27 hetesnek néznek (még a kórházi laborban is)
Itt egy kép rólam
Sziasztok,
miért, nincs is nagy hasad! Szép kis kerek- egyáltalán nem olyan nagy szerintem. :)
Nekem első babával kb 14héttől, a másodikkal már úgy a 10héttől szorított a nadrág.
Pedig a második babámmal a végére sem volt olyan nagy hasam- mint az elsővel! :)
Most 6hetes vagyok, és úgyérzem, mintha mindig fel lennék fújódva, és olyan jóllakotpocakom van, nem akarom elhinni, hogy már látszódjon pocak, de lehet hogy ez akkor már nem is véletlen? :)
Jó babavárást mindenkinek!
11:27-es vagyok
Igen, 16 hetes pocak :)
Tegnap voltam AFP-s vérvételen.
Kedves Kérdező: lehet, hogy még a felfújódás miatt érzed szűkebbnek a nadrágokat, de szerintem elképzelhető, hogy a Baba miatt. Azt mondják, hogy a 3 terhességnél már sokkal lazábbak a hasfal szövetei, a méhtartó szalagok stb...ezért hamarabb "előreesik" a pocak.
Ha a lepény mellső fali az még rátehet egy lapáttal (mint nekem)
Mindenkinek boldog babavárást!
7. héten már szorítottak a nadrágjaim, kismama nadrágra kellett cserélnem. Az jó kényelmes volt, csak elég viccesen nézett ki, mert a bandázs részét vissza kellett hajtanom, mert lógott. :) Hihetetlennek tűnt, hogy egyszer megint lesz akkora nagy pocim. A végére már igencsak szorított az is. :)
Hjaj, de jó lenne egy negyedik baba! :))))))de sajnos ennyi volt az anyagi kapacitásunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!