Júliusra kiírt kismamik hogy vagytok?
A legelso valaszolo vagyok, ma voltunk ultrahangon. Nagyon meg volt elegedve, azt mondta ritka mikor a magzat igy napra pontosan megfelel a mereteinek. Mindent rendben talalt, de nem tudta megerositeni, hogy kisfiu lesz-e tenyleg. Sajnos csak a koldokzsinort lattuk. Belinkelek 2 kepet, az egyik a 14 hetes, a masik friss, meg be kell scanneljem elobb. Ja es feleslegesen aggodtam amiatt, hogy nem ereztem mozogni. Az uh-n mozgott rendesen...:-)
Kata es Larion (15 honapos) Zurichbol.
De jó ennek örülök,hogy minden rendben van Nálatok!Én is nagyon várom már,hogy érezzem a mocorgását de még semmi:-( De nem sürgetem a kis drágámat!:-)
Az AFP-s vérvétel meg tudom,hogy 10 nap mire kész van csak gondoltam tegnap megkérdezem a dokitól hát ha meg van már.Csütörtökön megyünk uh-ra addigra meg már meg kell lennie!
Most jól meg vagyok fázva,Ti hogy vagytok?Remélem jobban!!!!
Ági
En mar meggyogyultam, de engem is elkapott rendesen, meg a kisfiamat is. Csak apa uszta meg. Sajnos meg neocitrant sem ihattam, pedig ugy szeretem :-(( De mar jobb. Te is tul leszel rajta.
Neveken mar gondolkodtatok kulonben?
Akkor Neked is jobbulást kedves kérdező!Egyfolytában hapcizok már nagyon unom!:-( Remélem mihamarabb kimászunk ebből!
Mi már tudjuk,hogy ha kisfiú lesz akkor Ferenc Dániel,ha kislány lesz akkor Réka Hajnalka neveket büszke tulajdonosai lehetnek!:-)Holnap megyünk uh-ra remélem megmutatja magát,hogy ki is Ő valójában!:-)
Ági
Voltunk ma uh-on!:-) Minden rendben van szerencsére és ezt le is kopogom és kislány a kis drágám!:-)))
Kedves kérdező majd találtok nevet ráértek még.:)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!