Júliusra kiírt kismamik hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Mikorra vagytok kiírva? Közérzet? Hol laktok? Tudjátok már a baba nemét?2011. jan. 31. 21:31
11/41 anonim válasza:
Szia kedves utolsó én is Kecskeméti vagyok és én augusztus 12 re vagyok kiírva tegnap voltam 12 hetes uh és minden rendben van!Az id Tankó Andráshoz járok!Neked ki az orvosod?Most fogok menni a védőnőhöz csak azt se tudom hogy hogy működik ez az egész esetleg tudnál nekem segíteni?Ja és egy kérdés hol lehet kismama nadrágot beszerezni egyszerűen nem találok sehol!?
12/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:) Ma reggel végre én is egyértelműen éreztem a mozgását!:) De a közérzetem nem valami jó:S Nagyon hamar elfáradok és a tesóval már nekem is nagyon nagy a hasam,nem tudom mi lesz a végére:S Budapestről eddig nincs senki?
2011. febr. 1. 12:17
13/41 anonim válasza:
09:07es!Én is ott szülök!:-)Te vagy harasztiról?
14/41 anonim válasza:
Kedves Kecskeméti Kismama! Én Szabó Gábornál fogok szülni, tudsz esetleg róla valami infót? A Tankó nevet már sokszor hallottam, és mindig dicsíréet formájában, úgyhogy biztosan jól választottál. Amúgy én nem kecskeméti vagyok, egy környékbeli faluban élek, csak azt a kórházat választottam. Én már a 10. héten mentem a védőnőhöz és ő küldött a 12 hetes genetikai vérvételre, de ez településenkén változik. Vásárolni Kecskemétre járok, de nem találtam én sem olyan kismamaboltot amivel meg volnék elégedve. Az alföld áruház emeléten van egy, én ott vettem egy bársony kismamanadrágot, de nem igazán kényelmes, úgyhogy én a kismama ruhát úgy oldom, meg hogy kötött ruhákat vettem (Malom Philip russel ill. Promod) vastag harisnya és csizma, ez ami igazán kényelmes pociban!
15/41 anonim válasza:
Sziasztok! Én júli 22-re vagyok kiírva, második gyermekünk lesz, van már egy 16 hónapos kisfiam. 22 hónap lesz a korkülönbség, úgyh az elejétől kicsit félek.
Én tegnap voltam uh-on (15. hét), mindent rendben talált az orvosom, crl:89 mm, 13 dkg. A nemét még nem tudjuk. A mozgást még nem érzem, a kisfiamat már a 17. héten éreztem.
Tatabányán fogok szülni, dr.Pálos Lajosnál.
16/41 anonim válasza:
12:32 igen én vagyok harasztiról a 09:07-es de könnyebben megy ha leírom a nevem,Ági vagyok!:-)Te is harasztiból írsz?
17/41 anonim válasza:
Nem,én Tökölről.Ki az orvosod?
18/41 anonim válasza:
Sziasztok! Mi július 25-re vagyunk ki írva.Szépen növögetünk!Én nagyon jól vagyok,bár szerencsésnek is mondhatom magam,mert a hányós korszak nekem kimaradt.Pedig az első manómat hordom a szívem alatt. :)Még a nemét nem tudjuk,de a párommal nagyon várjuk,hogy kiderüljön.Mi Budapestről írtunk.Szép napot mindenkinek.
19/41 anonim válasza:
Ki mennyi hízásnál tart?Én már 6kgnál.(Júli 5)
20/41 anonim válasza:
Én -1 kg-nál! De a ksifiammal is ez volt, összesen 8 kg-ot híztam (bárcsak ilyen lenne a szervezetem terhesség után is). SAJNOs hajlamos vagyok a hízásra, túlsúllyal kezdtem mindkét terhességem, de legalább ilyenkor szerencsém van.(júli 22)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!