Júliusra kiírt kismamik hogy vagytok?
Nekünk Dr Stenczer Balázs az orvosunk!A másik kedves válaszolónak aki kérdezte ki mennyit hízott én eddig 4 kg-nál tartok.
Ági voltam és mindenkinek szép napot!
Jújj de jó!!!:-))))Gratulálok hozzá!Ugye van már egy lányotok akkor így biztos még nagyobb az öröm,hogy kiderült,hogy kisfiú!:-)De a lényeg,hogy egészséges legyen de biztos Te is ezen az állásponton vagy!Nevét tudjátok már?
Szép napot!Ági
Én jövő héten megyek a 18 hetes uh-ra remélem megmutatja magát a kis drágám,hogy mi is rejlik a lábacskái között!:-)Abban meg igazad van,hogy még ráértek eldönteni a nevét,pusztán csak kíváncsiságból kérdeztem!:-)
Tököli kismama mi újság Veletek?
Ági
Mi kisfiút szeretnénk de ha kislány akkor neki is fogunk örülni!Igen első baba és már nagyon sokat vártunk rá( 4 év )!Sajnos 4 évvel előtte volt egy vetélésem,aztán kiderült,hogy pajzsmirigy alulmüködésem van és most sikerült!
Ági
Kedves Ági és többiek!:-)
Nálunk kisfiú lesz.Nekünk megvolt 28.án a 18 hetes uh,mondjuk lehet hamarabb volt egy kicsit,akkor voltam 17+3hetes.
Ti is Júli 5re vagytok kiírva ugye?AFPtek jó lett?
A tököli kismami:-)
Mi csütörtökön megyünk a 18 hetes uh-ra és akkor tudjuk meg az afp eredményt mert ma beszéltem a dokival időpont miatt és még nem volt meg az eredmény.Mondjuk ezt egy kicsit furcsálom mert 27-én vették le a vért.Na mindegy majd csütörtökre meg lesz legalábbis remélem!Bízom abban is,hogy a kis pocaklakó megmutatja mi is rejtőzik a kicsi lábai között!:-)Ja és mi július 12-re vagyunk kiírva!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!