Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júliusra kiírt kismamik hogy...

Júliusra kiírt kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Mikorra vagytok kiírva? Közérzet? Hol laktok? Tudjátok már a baba nemét?
2011. jan. 31. 21:31
1 2 3 4 5
 21/41 haramia ***** válasza:
Sziasztok kecskeméti kismamák, én is az vagyok, és július 4-ére vagyok kiírva. Baba neme holnap derül ki 4D-n, ha Ő is akarja :D Nekem Dr. Benczik András az orvosom, eddig csak jókat tudok mondani róla. Ruhaügyben ajánlom Nektek a Brendon babaáruházat is, ami a Malomban van, és én nagyon klassz kismama ruhákat láttam ott! További szép babavárást!
2011. febr. 2. 13:38
 22/41 anonim ***** válasza:

Nekünk Dr Stenczer Balázs az orvosunk!A másik kedves válaszolónak aki kérdezte ki mennyit hízott én eddig 4 kg-nál tartok.

Ági voltam és mindenkinek szép napot!

2011. febr. 4. 09:01
 23/41 A kérdező kommentje:
Ma tudtam meg a 18 hetes UH-on,hogy 100% kisfiú!:D
2011. febr. 4. 16:19
 24/41 anonim ***** válasza:

Jújj de jó!!!:-))))Gratulálok hozzá!Ugye van már egy lányotok akkor így biztos még nagyobb az öröm,hogy kiderült,hogy kisfiú!:-)De a lényeg,hogy egészséges legyen de biztos Te is ezen az állásponton vagy!Nevét tudjátok már?

Szép napot!Ági

2011. febr. 5. 13:45
 25/41 A kérdező kommentje:
Szia!Igen,van már egy lányunk. Még nem tudjuk a nevét,van még időnk eldönteni... Minden jót neked!:)
2011. febr. 5. 17:44
 26/41 anonim ***** válasza:

Én jövő héten megyek a 18 hetes uh-ra remélem megmutatja magát a kis drágám,hogy mi is rejlik a lábacskái között!:-)Abban meg igazad van,hogy még ráértek eldönteni a nevét,pusztán csak kíváncsiságból kérdeztem!:-)

Tököli kismama mi újság Veletek?

Ági

2011. febr. 6. 13:19
 27/41 A kérdező kommentje:
És ti mit szeretnétek? Első baba?
2011. febr. 6. 16:45
 28/41 anonim ***** válasza:

Mi kisfiút szeretnénk de ha kislány akkor neki is fogunk örülni!Igen első baba és már nagyon sokat vártunk rá( 4 év )!Sajnos 4 évvel előtte volt egy vetélésem,aztán kiderült,hogy pajzsmirigy alulmüködésem van és most sikerült!

Ági

2011. febr. 6. 18:16
 29/41 anonim ***** válasza:

Kedves Ági és többiek!:-)

Nálunk kisfiú lesz.Nekünk megvolt 28.án a 18 hetes uh,mondjuk lehet hamarabb volt egy kicsit,akkor voltam 17+3hetes.

Ti is Júli 5re vagytok kiírva ugye?AFPtek jó lett?

A tököli kismami:-)

2011. febr. 6. 20:40
 30/41 anonim ***** válasza:

Mi csütörtökön megyünk a 18 hetes uh-ra és akkor tudjuk meg az afp eredményt mert ma beszéltem a dokival időpont miatt és még nem volt meg az eredmény.Mondjuk ezt egy kicsit furcsálom mert 27-én vették le a vért.Na mindegy majd csütörtökre meg lesz legalábbis remélem!Bízom abban is,hogy a kis pocaklakó megmutatja mi is rejtőzik a kicsi lábai között!:-)Ja és mi július 12-re vagyunk kiírva!

Ági

2011. febr. 7. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!