Snapette kérdése:
Tippelős! Plusz egy kérdés a megszokottakon kívül, ha lehet?!
Figyelt kérdés
Hét és nem, mint általában, de arra is kíváncsi vagyok, ennek alapján mit mondanátok, mennyit híztam? Tudom, hogy nincs összehasonlítási alap, de kíváncsi vagyok.
2011. jan. 31. 16:12
22/31 anonim válasza:
szerintem héthónapos a baba, egyébbként csodálom, ahogy tartod az alakod, hízásról a szó szoros értelmében alig lehet szó, all togedher: le a kalappal ! :)
23/31 A kérdező kommentje:
Elárulom most már, és köszönöm mindenkinek a válaszokat: 29 hetes, kislány, és ha hiszitek, ha nem 11 kilót híztam. 57 voltam az első vizsgálatkor, most 68 vagyok... Elhiszem, hogy nem látszik nagyon, de engem aggasztott, azért is voltam kíváncsi.
2011. febr. 1. 11:05
24/31 anonim válasza:
mielőtt belekötnék, hogy a poci formája nem betonbiztos utalás a baba nemére, csak egy "megérzés": ESKÜSZÖM :) :) hogy leányzó lesz...Garnier-lány :)
25/31 anonim válasza:
huszonkilenc hét? hurrá! kisasszony, mondtam. mond, hova tetted azt az állítólagos tizenkilót? a testarányok nem bomlottak meg egyáltalán, boldog, büszke lehet rád a párod :) ha voltak ilyentéren félelmeid...spongyát rájuk. le a kalappal!
26/31 anonim válasza:
1 hetet tévedtem, de a neme sikerült :) 28ra tippeltelek, az enyémre sem mondták ám meg, hogy ekkora
[link] nekem ekkor a 28 hetes, kisfiús pocim :D
Gratulálok a babádhoz! Jó egészséget!
27/31 anonim válasza:
húhhhh nem gondoltam volna egyikőtökről sem h már itt tart :)))
a hízás meg tök nem látszódik ám !!!!
28/31 anonim válasza:
hat en nagyon melle trafaltam...gratulalok a picurkahoz es ne csinalj problemat akilokbol mert nagyon csini kismami vagy...konnyu szulest kivanok
29/31 A kérdező kommentje:
11:26 Gratula. neked nem szokták mondani, hogy "milyen nagyon kicsi..." "kicsi lesz a gyermek..."? Én annyit hallom...
2011. febr. 1. 11:56
30/31 anonim válasza:
Csodálkozni szoktak,főleg ha nem tudják, hogy babát várok, és mondom mennyi idős akkor néznek, nem szokták mondani,21 hetesen egyátalán nem látszott, és minden rendben volt az Uh-n,normális méretű volt, most megyek a héten a következőre,remélem minden rendben lesz vele.Tudod elég magas vagyok és széles a csípőm van bőven helye, híztam vele olyan 9;9,5kilót az biztos.Meg egyszerre érzem mikor rugdos a jobb és bal oldalon is.Meg első baba, és gyakori anyukám kb akkora hassal mint a tied ment szülni,haza akarták küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!