Snapette kérdése:
Tippelős! Plusz egy kérdés a megszokottakon kívül, ha lehet?!
Figyelt kérdés
Hét és nem, mint általában, de arra is kíváncsi vagyok, ennek alapján mit mondanátok, mennyit híztam? Tudom, hogy nincs összehasonlítási alap, de kíváncsi vagyok.
2011. jan. 31. 16:12
11/31 anonim válasza:
a 28 hetes pocim kb ekkora, csak kicsit gömbölyűbb :)
sztem 28 hetes kislányod van, és sztem kb 5 kilót híztál maximum
12/31 anonim válasza:
jó akkor én merész leszek és újra tippelek :))
30 hét isfiú és 8 kilónál jársz :)) persze csak a baba miatt :))
én vok a 19 hetes hasonló pocis:)
13/31 anonim válasza:
az egyik csajnak anyuci.hu-n ugyan ekkora a pocija, ő 34hetes, és kisfiú. Sztem te is kb annyi lehetsz, és kisfiút vársz :)
14/31 anonim válasza:
ne várj holnapig!!! kíváncsiak vagyunk! Én vagyok a 7kilót 24 hetet tippelős. Most egy-két órán belül még lehet hogy tippelnek, de utána már úgysem fognak, mi viszont kíváncsiak vagyunk :)
Módosítok, 8 kiló, 28.hét.... Ha ennyire titkolózol valami nagyon nem átlagos lehet :)
15/31 anonim válasza:
Szerintem 16 hét körül lehetsz és kisfiú.De hizni nem sokat hiztál mondjuk 5 kg-ot
17/31 anonim válasza:
atlagos testalkat...hirtelen hizasnak nincs nyoma (nem latok friss repedeseket a borodon)...a mehed kb a koldok magassagaban van ezert olyan 18-20 hetes lehetsz...durvan 2-3 kilo...a baba nemet nem tudom mert erre nem lehet kovetkeztetni egy kepbol
18/31 anonim válasza:
21 hét, kisfiú, és 3 kilót híztál eddig.
19/31 anonim válasza:
16. hét, fiú.
Szerintem 3 kg a hízás.
20/31 anonim válasza:
14 hét és még nem tudod a nemét :).....eddig pedig nem híztál semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!