Snapette kérdése:
Tippelős! Plusz egy kérdés a megszokottakon kívül, ha lehet?!
Figyelt kérdés
Hét és nem, mint általában, de arra is kíváncsi vagyok, ennek alapján mit mondanátok, mennyit híztam? Tudom, hogy nincs összehasonlítási alap, de kíváncsi vagyok.
2011. jan. 31. 16:12
1/31 anonim válasza:
19 vagyok, talán kicsit nagyobb a pocim és ugyan ilyen testalkatú is vok....én nem híztam semmit eddig...szerintem te sem ....Neked is kisfiú a pocaklakód és Te is 19 hét körül vagy akkor :)))))
2/31 anonim válasza:
25 hét, kisfiú, és szerintem max. 2-3 Kg-t "hízhattál" , mert borzasztó vékony vagy, még így is.
3/31 anonim válasza:
Nem tudsz olyan képet feltölteni, amin oldalról vagy rajta?
Ez alapján az én tippem:
20 hét, kisfiú, és alig hízhattál pár kilót, max 3-at.
4/31 anonim válasza:
Ja és nekem annyi a különbség h nekem felül is kerek a hasam nem tom h hogy mondjam :))) szóval nem csak alul jön ki :))
6/31 anonim válasza:
23 hetes kisfiú Anyucija vagy, szerintem..:):) A kép alapján azt mondanám nem híztál semmit, de rajtam sem mondják meg, hogy már majdnem három kilót híztam. :)
13hkm
7/31 anonim válasza:
Én úgy tippelem 22-24 hét körül vagy.... és háááát ha kérdezted, akkor vagy nagyon keveset, vagy nagyon sokat híztál. A nagyon kevéssel csak nem dicsekedne egy ilyen csinos kismama:), így én a sokra tippelek. Mondjuk 7 kiló? Ismertem egy nagyon vékony lányt, aki 30kg-t hízott a terhessége alatt, és még a 20 kg is úgy tűnt rajta, hogy elfér :) A 7 kilóval nem bántani akartalak, nagyon csini vagy, csak ha kérdezted, biztos valamiért "extra" :)
8/31 anonim válasza:
20 hét, lány. S kb. 4 kilót híztál.
9/31 A kérdező kommentje:
Mondhatom, meglepő :-). Holnapig várok még, nagyon kíváncsi vagyok... Eddig kevés volt, ami közeli, és az is csak részleteiben, egyik tipp se közelíti meg minden aspektusában a helyes választ :-). Köszönöm az eddigi válaszokat, holnap egy-kettő körül árulom el, még várok...
2011. jan. 31. 16:44
10/31 anonim válasza:
18. hét, szerintem 1-2 kilót híztál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!